De functies van WhatsApp waar jij zeker wat aan hebt!

0
1238

Veel mensen zijn al jarenlang groot fan van WhatsApp. Deze handige app op jouw telefoon zorgt ervoor dat je op elk gewenst moment in contact staat met jouw familie, vrienden en collega’s. In de appstores is WhatsApp de meest gedownloade app en dit toont aan dat de app erg populair is. Geen enkele smartphone kan zonder deze handige app. Wist je dat jij nog veel meer uit WhatsApp kunt halen dan je nu weet? In deze blog lees je welke nieuwe functies WhatsApp laatst heeft toegevoegd. Bovendien kun jij WhatsApp heel nuttig inzetten zodat je geen enkele afspraak of boodschap meer vergeet. Je leest er meer over in deze blog.

WhatsApp biedt je nu de mogelijkheid om met acht personen te videobellen

WhatsApp is altijd bezig om haar dienst nog completer te maken. Veel gebruikers zijn fan en kunnen niet meer zonder deze app op hun smartphone. WhatsApp is aanwezig in het dagelijkse leven van velen miljoenen mensen van over de hele wereld. Dat je een videogesprek met iemand kunt voeren via WhatsApp is oud nieuws. Wist je dat je nu zelfs met acht personen tegelijk een groepsvideochat kunt uitvoeren? Dat is geweldig nieuws voor mensen die ver van elkaar wonen en elkaar toch tegelijk willen zien en spreken. Je kunt nu zelfs leuke spelletjesavonden of pub quizzen via WhatsApp organiseren met vrienden en/of familie wat aan de andere kant van de wereld woont.

Persoonlijke contacten onderhouden is één van de belangrijkste functionaliteiten van WhatsApp. De app zorgt ervoor dat jij altijd met mensen die je lief of nodig hebt in contact kunt blijven staan. Om van de nieuwe groepsvideochat van WhatsApp gebruik te kunnen maken, hoef je de app alleen maar te updaten. Wanneer de laatste versie van de app op jouw smartphone staat kan je direct aan de slag. Bel de persoon die je wilt zien, wanneer hij/zij opneemt zie je rechts bovenin het scherm de optie om meer mensen aan de videocall toe te voegen. Nodig uit wie je wil en heb een gezellig gesprek met wel acht personen tegelijk.

Hoe zorg jij er met WhatsApp voor dat je nooit meer iets vergeet?

Wist je dat je veel meer uit WhatsApp kunt halen dan je nu al doet? Het is natuurlijk superleuk dat je nu met maximaal acht andere smartphone gebruikers tegelijk kunt videobellen. Wist je dat je WhatsApp ook voor jouw eigen gewin kunt inzetten? Zo kan je de app gebruiken om geheugensteuntjes naar jezelf door te sturen. Ben je onderweg en herinner jij je opeens een belangrijke taak die je nog moet doen? Geen probleem, stuur dit bericht naar jezelf via WhatsApp en je vergeet nooit meer iets.

Hoe zorg jij ervoor dat je een appje naar jezelf kunt verzenden? Ten eerste is het belangrijk dat je een groepschat aanmaakt. Kies als deelnemer van de groepschat een oud nummer van iemand die je nog in je telefoon hebt staan. Je kunt ook even het nummer van je zusje, vriend of man gebruiken. Je komt in de groepschat terecht maar nu kies je ervoor om het andere nummer uit de chat te verwijderen. Hierdoor blijf jij in je eentje over in de chat. Geef de chat de titel: belangrijke dingen of notitieboekje en je kunt hier al jouw geheugensteuntjes in kwijt.