GoPro camera’s

0
1009

Tijdens het sporten filmen is een lastige taak. Zo heb je voor meeste sporten geen hand vrij om een camera vast te houden en al helemaal niet om deze ook nog stil te houden. Misschien wil je wel filmen terwijl je gaat snorkelen bij een mooi koraal, of je route filmen tijdens het mountainbiken. Dit is allemaal erg lastig om met een standaard camera te doen. Gelukkig is er tegenwoordig een soort camera die gemaakt zijn om dit soort dingen te filmen. GoPro is een merk dat zich heeft gespecialiseerd om dit soort actiecamera’s te ontwikkelen. Welke sport je ook doet, met een GoPro camera kun je het zeker vastleggen. Maar waarom is de GoPro camera zo ideaal voor sporten? Daarover lees je hier meer!

De ultieme sportcamera

GoPro camera’s zijn uitgerust met hoge kwaliteit camera’s. Hiermee heb je tijdens het filmen of foto’s maken met de camera altijd een scherp beeld. De camera is ook waterdicht en kan tegen een stootje, zodat hij tijdens het sporten gewoon gebruikt kan worden.

Ook zijn verschillende camera’s uitgerust met een visoog lens. Hierdoor heb je een groter beeld van je omgeving. Bij sporten zoals snowboarden is dit erg mooi, omdat je dan zowel voor als naast je op film kunt zetten. Zo ben je tijdens het terugkijken van de beelden echt zelf in de omgeving en krijg je zelfs het gevoel dat je nog om je heen zou kunnen kijken. GoPro camera’s werken met SD-kaart opslagruimte. Hierdoor kun je altijd zorgen dat je genoeg ruimte hebt om veel te filmen. Als je op vakantie gaat en er een grote SD-kaart in doet kun je zeker zijn dat je alle momenten op film zult krijgen.

Makkelijk te bevestigen

Natuurlijk is een camera die niet kapot gaat tijdens het sporten handig, maar als je het alsnog vast moet houden maakt dat het wel lastig. Gelukkig werkt de camera met heel veel verschillende opzetstukken. Zo kun je klemmen eraan vastmaken die je ergens op kan plakken, zoals je sporthelm. Ook kun je deze bevestigen op je borst, aan je rugzak. Waar je het ook neer wil zetten, is er wel iets waar je de camera aan kan bevestigen en natuurlijk ook iets om deze mee te bevestigen. Naast opzetstukken die je ergens op kan zetten kun je ook stokken kiezen die gemaakt zijn om vast te houden. Zo kun je de camera voor jezelf vast houden, zodat je zelf in beeld bent. Ook zijn er drijvende opzetstukken zodat je je camera niet naar de bodem van het water laat zakken als je het een keer loslaat.

Omdat de GoPro camera’s waterdicht zijn, zijn ze ideaal om te gebruiken op vakantie. Lekker met een dagje naar het strand, of een andere wateractiviteit, met een GoPro camera kun je alles vastleggen. Een leuke wateractiviteit om dit bij te proberen is suppen. Wil je meer weten over suppen? Lees dan dit artikel!