Wheelsurf

0
1235
blog placeholder

De Wheelsurf is een nieuwe uitvinding, die rijdt op 1 wiel. Rijden met dit transportmiddel is pure adrenaline. Het is een van de meest inventieve uitvindingen van de eeuw. U mag er van overtuigd zijn, dat je met dit vervoersmiddel gezien zal worden.

Hoe werkt de Wheelsurf?

De Wheelsurf bestaat uit een binnen en buitenframe. Het binnenste frame heeft 3 kleine wieltjes die contact hebben met het buitenste frame. Het buitenste frame is het draaiende wiel en heeft een zachte rubber om stoten en schokken op te vangen. De bestuurder zit op het binnenste frame, die ook de motor, aandrijving en benzine tank bevat.

De Wheelsurf word bestuurd door uw gewicht te verplaatsen van links naar rechts. De Wheelsurf beschikt over een handrem, toch word deze niet gebruikt om te remmen. Remmen doe je door je gewicht naar achteren te verplaatsen. Rem je bij voldoende snelheid zeer sterk, dan zal de buitenste ring stoppen met rijden (of draaien) en zal de binnenste ring beginnen spinnen, wat natuurlijk een ‘kick’ geeft.

De Wheelsurf op de openbare baan?

Dit wonderbaar transportmiddel is momenteel nog niet toegelaten op de meeste Europese wegen of landen. Daarom word de Wheelsurf momenteel nog niet gebruikt als transportmiddel, maar als extravagante ontspanning.

Eigenschappen Wheelsurf

Motor : Honda GX31 4 takt / 31 cc / 1,2 kW @ 7000 rpm
Benzine : Loodvrije benzine >ROZ 85
Tank Inhoud : 0.65 l
Top Snelheid : 40 KM/H
Wiel Diameter : 1,70 m
Gewicht : 50 kg

Hoelang duurt het voor je met de Wheelsurf kan rijden?

Dit hangt natuurlijk van persoon tot persoon af. Hoe meer je oefent, hoe sneller je met de Wheelsurf zal kunnen rijden. Echter is het niet veel moeilijker dan rijden met een motorfiets of fiets, dus je zal hier snel mee vertrouwd zijn.

Hoe oud moet je zijn?

Alhoewel er geen minimumleeftijd opgegeven word, word er toch aangeraden om minimum 16 jaar te zijn om met de Wheelsurf te rijden. Ook word er aanbevolen om minimum zelf een gewicht te hebben van 50kg.

Wat kost de Wheelsurf?

De momentele prijs van de Wheelsurf is 4990€, zonder btw, zonder transport naar je thuis. De Wheelsurf wordt overal ter wereld geleverd. Levertijd is 1 maand na bestelling.

Wie heeft de Wheelsurf uitgevonden?

De Wheelsurf is uitgevonden in Brazilie door Tito Lucas Ott.  De produktie van dit monster voertuig is momenteel in Nederland.

Wat verbruikt de Wheelsurf?

Omdat de Wheelsurf niet bedoeld is als transportmiddel, word het verbruik weergegeven in Tijd.  Met 0,65 liter benzine kan je ongeveer 2 uur je adrenaline naar de top brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here