vakantieveiling

0
1609
blog placeholder

Hoe kom je aan een goedkope vakantie. Heel simpel, dit artikel lezen en het moet je lukken om voor weinig geld op vakantie te gaan.

Geld verdienen en geld besparen

Ik heb een prachtige site gemaakt over online geld verdienen en geld besparen www.everyoneweb.com/interessantgeld Het is natuurlijk hartstikke leuk om regelmatig geld te verdienen en met de tips van mijn site moet het lukken om er een leuk zakcentje mee te krijgen. Geld besparen is uiteraard ook geld verdienen mits je het geld wat je bespaart ook echt toevoegt aan je verdiende geld. Op dit manier kun je een leuk potje maken.

Geld uitgeven

Of het verdiende geld nu noodzaak is of niet. Af en toe moet je ook beloond worden voor je activiteiten en je werk. Je stopt er een hoop tijd en energie in, en uiteraard als het goed is komt er ook iets uit en dan is het toch ook leuk als dat iets eens besteedt kan worden aan iets leuks. Als je een gezin hebt is het fijn dat je de kinderen af en toe eens iets extra’s kunt geven zodat ook zij zien waarom je regelmatig achter de computer zit. Daarnaast is een weekend met je partner af en toe ook heerlijk. Zeker als je dit als verrassing aan hem of hen kunt geven en ze hoeven verder niets in te leveren van het normale leven omdat je het zelf allemaal hebt verdient is natuurlijk helemaal geweldig.

Cadeautje

Zoals al eerder gezegd je partner verrassen met iets wat je zelf bij elkaar verdient hebt is natuurlijk helemaal geweldig. Maar je kunt op deze site voor speciale gelegenheden ook een leuk cadeautje halen in de vorm van een overnachting of een weekendje. Je geeft iemand een groots cadeau wat zeker niet duur hoeft te zijn, de prijs bepaal je namelijk zelf.

Vakantieveiling

Het klinkt allemaal geweldig toch en het ligt ook allemaal binnen handbereik namelijk bij vakantieveilingen. Dagelijks lopen er veilingen af van kampeervakanties tot een overnachting in een hotel  en de prijs bepaalt u zelf. Het is natuurlijk verleidelijk om mee te blijven bieden ondanks dat het al boven de prijs zit die u ervoor zou willen betalen. Maar als de ene veiling is afgelopen start er alweer een nieuwe veiling met ook weer een leuk aanbod.

Hoe werkt het

Het werkt heel simpel. Je registreert je en je kunt meebieden. Kijk altijd wel even bij de beschrijving of er geen extra verplichte kosten aan zitten of hoeveel dit is. Bepaal het budget wat u voor het weekendje of de overnachting over hebt. Zoek op de site van de betreffende aanbieder wat het weekend of de vakantie u zou kosten als u het rechtstreeks zou boeken (het is natuurlijk niet de bedoeling dat u via vakantieveiling meer betaald) en biedt mee totdat ze over het bedrag gaan wat u ervoor over heeft. Zet niet meteen het maximale in wat je ervoor over hebt. Misschien lukt het je wel om het goedkoper te krijgen en kun je het overige geld weer voor een ander weekendje gebruiken.

Spannend

Soms zijn de veilingen erg spannend tot op het laatst, en het is ook erg leuk om te doen. Zo zie je waar je voor gewerkt hebt en voor gespaard hebt.

Ik zou het uiteraard erg leuk vinden als je via mijn site naar vakantieveilingen gaat. Op mijn site staat nog veel meer informatie hierover en mocht het bij vakantieveilingen niet lukken dan staan er zeker leuke alternatieven op.

www.everyoneweb.com/interessantgeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here