Tips om het huishouden in kortere tijd te doen

0
782
blog placeholder

Hier zijn een aantal tips die je helpen bij het schoonmaken van je huis.

 1. Luchtverfrisser

Spuit een beetje frisse parfum of een luchtverfrisser op verschillende lampen in de woonvertrekken, op het moment dat de lichten aan gaan en de lampen warm worden zal het een heerlijke geur door je kamer verspreiden.

 2. Rommel opruimen

 Probeer 75% van de spullen uit ieder woonvertrek te halen, zowel spullen die er niet horen als spullen die inmiddels heel gewoon zijn dat ze er staan maar niet noodzakelijk zijn, je zult zien dat je de tijd erna veel sneller klaar bent met het opruimen van de kamer of het vertrek.

 3. schoon en fris meubilair

  Ieder huis heeft zijn eigen geur die in alle meubelstukken trekt. Zeem uw meubels met een vochtige doek die is bevochtigd met een oplossing van 1 / 2 kopje zuiveringszout aan een liter water. De kamer ruikt frisser en ook op deze manier zal al het stof van uw meubels gestoft worden.Dit geeft uw meubels een vers gewassen look!

 

4. Ammoniak spray

Voeg 1 / 4 kop ammoniak in een spray fles en vul de rest met water. Ga van kamer naar kamer en spray op alle glas, prullaria, ramen, spiegels en tv-schermen met een klein beetje van het mengsel en haal er meteen een doek over voor een streeploos resultaat.

 5. Methode om een kamer snel te reinigen

 strooi zuiveringszout op de vloerbedekking voor een extra fris effect, begin aan de linkerkant van de deur en draai met de klok mee om alles te stoffen en te poetsen , doe meteen alles wat je tegenkomt en hou het stofzuigen voor het laatst, je zult zien dat je sneller klaar bent als dat je eerst gaat opruimen dan alle meubels gaat stoffen etc.

6. Draagbare vuilnisbak 

 Zorg voor een klein emmertje waarin u alle papiertjes, doekjes en afval kunt verzamelen, het scheelt u enorm vaak lopen naar de vuilnisbak of de container, u kunt het op het laatst uitgooien en alle troep in 1 keer weg.

 7. 10 minuten CLEAN-UP 

 Na een douche of bad, een paar minuten extra nemen om glas schoon te maken , spiegel, douchecabine, handgrepen etc. Uw badkamer zal er altijd schoon en bacterie vrij en ruikt goed ook!

 8. Kleren wassen 

 Gooi een lading kleren in de wasmachine voordat je gaat beginnen om het eten klaar te maken , Als het een kortdurend wasprogramma is zullen ze klaar zijn voordat je aan tafel gaat en kun je ze in de droger stoppen, en zijn ze na het eten droog. Indien je geen droger hebt kun je ze na het eten ophangen.

 

We hebben allemaal de neiging om huishoudelijke klussen onder te verdelen in dagelijkse klusjes, wekelijkse klusjes en regelmatige schoonmaakklussen.Als je gewoon per dag zorgt dat alles opgeruimd is, je haalt grotendeels overbodige spullen uit je kamers, je zeemt elke dag even je meubels af met een vochtige doek dan blijft je huis opgeruimd en schoon met een minimum aan tijd.

 Meer budgettips ook voor schoonmaken www.geldextra.tk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here