Thuiswerken moeilijk??

0
869
blog placeholder

Veel mensen vinden het moeilijk om thuis te werken. Allereerst om een ritme te vinden, en daarnaast om de discipline op te brengen om ook daadwerkelijk aan het werk te gaan. Lees onderstaand artikel en u zult zien dat het u een stuk makkelijker af gaat.

Tijd en ritme

Het is belangrijk dat je in het thuiswerken een ritme vindt en voordat je dat ritme gevonden hebt zul je er ook tijd voor vrij moeten maken. Elke dag opnieuw zul je moeten plannen wanneer je iets gaat doen en wat je op dat moment gaat doen. Als kleine zelfstandige (want dat ben je tenslotte als je hiermee begint) zul je moeten plannen net als iedereen die een baan heeft.

Met die planning kan ik je helpen kijk op www.everyoneweb.com/interessantgeld  bij de emailreminders.

Verschillende dingen doen

Om het thuiswerken ook wat geld op te laten leveren is het belangrijk dat je verschillende dingen combineert. Daarnaast is het ook belangrijk dat je per dag daadwerkelijk ziet wat je verdient hebt en dat je ook daadwerkelijk dagelijks iets verdient. Al is het maar een paar euro, je bent dan toch niet voor niets bezig geweest.

In het begin is het moeilijk balans te vinden tussen wat te vinden, voorwerk doen voor het grotere geld, onderzoek doen naar wat je nog meer kunt doen etc.

Via de email reminders heb je een ritme wat je per dag kan doen, waar je mee begint etc. De emailreminders zijn zo ingericht dat je dagelijks in ieder geval wat verdient maar dat je ook dagelijks tijd over houdt voor planning op de langere termijn.

www.everyoneweb.com/interessantgeld  bij de emailreminders

Tijd voor andere dingen dan werken

Dat is uiteraard ook belangrijk. Ik kan vanaf hier niet kijken hoeveel tijd u te besteden heeft per dag om te kunnen werken, daarom staan bij de emailreminders ook de tijden erbij hoe lang je aan sommige dingen besteedt. Daarnaast kun je uiteraard ook andere dingen inplannen en heb je ook tijd voor andere dingen. En ik ben niet uw baas dus u bent niet verplicht te volgen wat ik opgeef, het is een leidraad, geen verplichting.

Babystapjes

Het is belangrijk dat je begint met babystapjes te maken. Als je meteen vol enthousiasme begint en over twee weken blijk je het niet vol te houden en gooit u de handdoek in de ring dan heeft u niets. Dat is waar de meeste thuiswerkers op stranden. De emailreminders geven de babystapjes aan om u steun te geven en aan te geven dat u het kunt. Als u de babystapjes niet meer nodig hebt meldt u zich eenvoudig af en gaat u op eigen kracht verder.

www.everyoneweb.com/interessantgeld  emailreminders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here