Naamplaatje aan de ingang

0
874
blog placeholder

Niets is zo lastig om aan een huis te komen en niet weten of je aan de juiste deur staat. Daarom is een naamplaat aan je deur handig. De persoon die komt bellen weet direct of hij bij de juiste persoon aanbelt.

Een naamplaat is ook handig in een appartementenblok. Stel je voor dat je een tiental appartementen in 1 gebouw hebt en aan geen enkele deurbel hangt een naamplaat. Moeilijk voor de bezoekers om op het juiste belletje te drukken, of voor de postbode die een belangrijke brief komt afgeven, maar niet weet bij wie hij moet aanbellen.

Naamplaatjes heb je in verschillende modellen en in verschillende lettertypes. Je kan een naamplaat gewoon in drukletters zetten, maar als je het wat exclusiever wil kan je ook je naam in schoonschrift laten zetten. Het model kan je tegenwoordig ook al kiezen. Je hebt ronde, ovale, vierkante of in de vorm die je wil. Je hebt metalen naamplaatjes, koperkleurige, zilverkleurige en zelfs naamplaatjes in steen. Een naamplaat kan je ook zo groot laten maken als je wil.

Heb je enkel een naamplaat nodig om aan je deur te hangen zodat de mensen zien wie er woont, dan heb je maar een klein exemplaar nodig dat net boven je deurbel past.
Als je een naamplaat nodig hebt om de voorbijgangers te laten weten dat er een praktijk gevestigd is, dan kan je beter opteren voor en grotere naamplaat die zichtbaar is vanaf de straat of voetpad.

Als je kiest voor goed materiaal, dan kan je er zeker van zijn dat je naamplaatje lang zal blijven hangen. Daarom, zorg ervoor dat je de juiste keuze maakt en dat je ook een lettertype kiest dat je mooi vind. Vergeet niet dat een naamplaatje ok een eerste indruk kan geven aan je huis en ook dat dit er toch wel een aantal jaren boven je bel zal hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here