Kaartjes voor de Olympische Winterspelen winnen

0
840
blog placeholder

Wedstrijden en prijsvragen met als hoofdprijs een kaartje voor Vancouver

In het kader van veel grote sportevenementen worden er wedstrijden of prijsvragen georganiseerd waarbij je een toegangskaartje kunt winnen, soms wel twee. Wanneer een dergelijk evenement aan de andere kant van de wereld plaatsvindt, zoals de Olympische Winterspelen in Vancouver of het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika, dan moet je je wel afvragen of je de reis zelf kunt bekostigen wanneer deze niet bij de gewonnen prijs is inbegrepen! Anderzijds: laat je dit er niet van weerhouden om aan een dergelijke wedstrijd mee te doen, wanneer je graag zo’n felbegeerd kaartje voor Vancouver in de wacht wil slepen. Overigens zijn er ook wedstrijden waarbij je naast toegangskaarten ook de reis en het verblijf kunt winnen! Hierna kun je meer lezen over enkele prijsvragen waarmee je een compleet Vancouver-arrangement kunt winnen en waar je nu aan mee kunt doen.

 

Dankzij je NS treinkaartje naar Vancouver

In een periode dat de Nederlandse NS met weersomstandigheden te maken heeft zoals die in Vancouver normaal zijn, loopt er toevallig een geweldige actie om kaartjes voor de Olympische Winterspelen te winnen. Je kunt per persoon tot 1 februari dagelijks één treinkaartje registreren. Wanneer je een abonnement hebt hoef je dit maar één maal per week te registreren om toch iedere dag mee te doen. Wekelijks wordt één winnaar getrokken uit alle registraties. Iedere week is er dus een hoofdprijs waarbij je van 19 tot en met 24 februari naar Vancouver gaat en die bestaat uit een retourvlucht, vier overnachtingen, toegangskaartjes voor drie schaatsfinales en zakgeld. De super hoofdprijs wordt eind januari eenmalig verloot en betreft een Viparrangement voor vier personen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de NS, http://www.ns.nl/cs/Satellite/reizigers/vancouver2010/vancouver.

 

Naar Vancouver door Svenfan te worden

Wanneer je je op de website http://www.svenergy.nl/  inschrijft als Sven Kramer fan, dan maak je kans op een Viparrangement voor twee personen naar de Olympische Winterspelen in Vancouver.

 

Let op voordat je onverhoopt meedoet aan een nep wedstrijd

Meedoen aan een wedstrijd of een prijsvraag is leuk, en het winnen van kaartjes of een reis naar de Olympische Winterspelen in Vancouver is nog leuker. Helaas zijn niet alle organisatoren van wedstrijden voornemens om ook echte prijzen te verloten of weg te geven. Let op voordat je meedoet aan een wedstrijd! Enkele tips:

Wanneer een wedstrijd duidelijk wordt georganiseerd door een bekend bedrijf, zoals de hier genoemde wedstrijden van de NS, Unox, de Telegraaf en via Svenfan, dan mag je er echt wel vanuit gaan dat alles klopt en eerlijk verloopt.
Als het geld kost om deel te nemen aan een wedstrijd, moet je je altijd even afvragen of dit wel klopt.
Dit geldt vooral wanneer de wedstrijd gebaseerd is op het versturen van een SMS met ene code, waarmee je dan kans maakt op kaartjes voor Vancouver of Vancouver-reizen. Vaak krijg je dan enkele Sms’jes terug, tegen het bijbehorende hoge tarief. Doe je hier toch aan mee, ben dan zo verstandig om direct na te kijken hoe je je eventueel kunt afmelden betreffende het ontvangen van deze sms’jes die je telefoonrekening tot enorme hoogte kunnen opstuwen.
Al is een website met een prijsvraag of wedstrijd nog zo professioneel opgezet, dit wil niet altijd zeggen dat de wedstrijd of beloofde prijzen wel echt zijn. Bij het meedoen aan een wedstrijd via een website hoef je misschien geen geld te betalen, maar het kan wel zijn dat deze website alleen is opgezet ten behoeve van de advertentie-inkomsten die de eigenaar van de website zo genereert. En die hoofdprijs? In het slechtste geval is de website uit de lucht op het moment dat die uitgereikt moet worden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here