Geld verdienen met betaalde emails ( wie durft dit te lezen)

0
1299
blog placeholder

Het klinkt heel leuk en het kan voor een hoop ergernis zorgen. Ik zeg expres kan want als je het op de goede manier doet is het een leuke manier om wat geld bij te verdienen. Hoe je dat dan precies doet, lees er alles over in dit artikel

Apart mailadres

Het is allereerst belangrijk dat je een apart email adres aanmaakt bij hotmail of gmail bijvoorbeeld. Je moet voorkomen dat je mailtjes van de betaalde email sites of de get to paid sites tussen je gewone post terecht komen want dan wordt het inderdaad een ergernis. Ga dus beginnen met een apart mailadres voor je betaalde mailtjes aan te maken.

Goede sites

Er zijn ontzettend veel betaalde email sites. Heel veel sites houden het echter niet lang vol. En met name de sites die veel geld voor een mailtje betalen. Echter soms heb je ook echt het idee dat je uitgemolken wordt en dat is ook niet echt de bedoeling. Neem eens een kijkje op mijn site onder het kopje betaalde emails. Daar staan veel programma’s gerangschikt op of ze goed of minder of ronduit slecht zijn. Er staat bij wat je per mail verdient, wat je verder nog kunt doen om geld te verdienen etc.

www.everyoneweb.com/interessantgeld

Betaalde mails als thuiswerk

Het hele gebeuren rondom de betaalde emails kun je natuurlijk ook meenemen als zijnde thuiswerk. Op mijn site vind je onder meer hoe je dit het beste aan kunt pakken zodat je niet de hele dag aan het klikken bent.

Rijk worden?

Nee, rijk wordt je er niet van. Maar als je alle sites die bij mij op de site staan uitprobeert en je inschrijft en dan vervolgens als werk daar een half uurtje per maand per site aan besteed dan kun je een leuk vakantiebedrag verdienen. En zeker als je het allemaal tegelijk laat uitbetalen op een speciale rekening voor je thuiswerk dan zul je zien dat je ondanks dat de bedragen per keer misschien niet zo hoog zijn er toch een aardig bedrag op je rekening komt.

Vele kleintjes maken ook 1 grote, dat moet je streven zijn en je zult zien dat ook jij dat kan bereiken

Meer info over betaalde mails

www.everyoneweb.com/interessantgeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here