Extra inkomsten: Website makelaar

0
919
blog placeholder

Hier zijn enkele tips voor degene die overwegen in de projectontwikkeling van website’s te gaan.

Koop een project of dienst die al een aanvulling is op uw bestaande product of dienst. 

Gevestigd verkeer van een dergelijke site kan worden doorgesluisd naar uw eigen website. Zorg er wel voor dat het verkeer wat op deze website komt het soort verkeer is wat zoekt. Dat de bezoekers van de website ook geïnteresseerd zullen zijn in wat u te vertellen heeft. Een hoog bezoekersaantal betekend niet per definitie ook dat het potentiële klikkers zijn voor je advertenties of kopers voor je producten.
Bouw vervolgens de site die u  heeft gekocht stukje bij beetje om zodat het een heel andere doelgroep krijgt. Zorg in die tussentijd voor een nieuwe stroom bezoekers naar je website en verkoop de site met winst.

Koop een site om de advertentie inkomsten te genereren.

Dit werkt zeer goed met site’s waarvan de totale inhoud goed is. Je hoeft niet veel meer te doen dan de bezoekersstroom op gang te houden en eventueel stukje bij beetje door te schakelen naar je eigen website. Het gaat dan vaak om site’s die slecht bijgehouden worden waardoor de bezoekersstroom stagneert. Het kopen van de site geeft je ook het recht om alle inhoud te gebruiken.

Op het moment dat de hele bezoekersstroom naar je eigen site komt kun je ook deze site weer gaan ombouwen en dus concurrentie op jouw gebied uitschakelen. Je bouwt de site om tot een site met het zelfde idee maar van een heel ander genre, je zorgt voor een eigen stroom bezoekers en je verkoopt de site weer.

Koop een community site

Veel drukbezochte fora worden gestart door echte hobbyisten en bevatten dus een enorme hoeveelheid bruikbare informatie wat erin resulteert dat bezoekers heel regelmatig zullen terugkeren op de site.

Uw eigen inzicht en vaardigheden.

Om een succesvolle projectontwikkelaar van website’s te worden heeft u een goed ontwerp en goede marketingvaardigheden nodig. Verder uiteraard het inzicht in een site en het publiek wat de site bezoekt. Omdat u winst wilt maken met het kopen en weer verkopen van een site, mag het duidelijk zijn dat dit geen kwestie is van afwachten maar dat u actief aan het werk moet om de site op een goed niveau te krijgen, te brengen en te houden. Het is dus geen passieve “moneymaker”

Waar vind je website’s te koop?

Goede plaatsen om te gaan shoppen voor een website zijn:  http://www.websitestekoop.nl/# dit is een site waar je zelf je website te koop kunt aanbieden. Je handelt als je wilt kopen  dus ook rechtstreeks met de eigenaar van de website. Op http://www.sitedeals.nl/website-verkopen-kopen/ vind je heel veel informatie over de sites die te koop zijn. Om echt een koopje te vinden moet je diep graven maar het is zeker de moeite waard om er energie in te stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here