Ontdek comfortabele en stijlvolle schoenen in de zomercollectie van Ecco

0
876
rode schoenen

Bij veel schoenenwinkels ligt de lente- en zomercollectie alweer in de schappen. Dit mooie weer vraagt dan ook om trendy nieuwe sandalen of zomerschoenen. Of je nu op vakantie gaat of lekker in eigen land blijft, je doet er goed aan zomerschoenen aan te schaffen die er zowel leuk en modieus uitzien als lekker lopen. Daarmee kun je heerlijk aan de wandel zonder dat je last krijgt van je voeten.

Vandaag geven we je alvast wat inspiratie voor jouw nieuwe stijlvolle, comfortabele zomerstappers. We baseerden onze keuze natuurlijk op het uiterlijk van de schoen, maar ook het loopcomfort speelde een grote rol.

Effectief Deens design

Wanneer je op zoek bent naar zomerschoenen waar je meters mee kunt maken, kom je vrijwel vanzelf uit bij het merk Ecco. Ecco staat erom bekend schoenen en sandalen te produceren met aandacht voor de vorm van de voet. De technologie achter de schoenen baseert zich op wetenschappelijk onderzoek waarbij duizenden voetbewegingen zijn geanalyseerd. Hierdoor weten de ontwerpers van het merk precies wat jouw voet nodig heeft om lekker te kunnen lopen. Ecco levert voor dames modieuze en elegante designs waarbij comfort niet op de tweede plaats is gezet.

De beste materialen

Daarnaast streeft Ecco naar het gebruik van duurzame en kwalitatief goede materialen. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het leer dat het merk voor zijn schoenen gebruikt. De schoenmakers van Ecco werken met premium leer uit eigen leerlooierijen, waarvan er zelfs één in Nederland staat. Lokaal geproduceerd en van hoge kwaliteit. Op die manier weet het merk de productie van leer in eigen beheer te houden, waardoor ze goed zicht hebben op zowel de kwaliteit als de herkomst van het materiaal. Ook weten ze zo de prijs laag te houden.

Stijlvolle herenschoenen

Ook voor heren is er een uitgebreide collectie. Ecco herenschoenen onderscheiden zich door hun stijlvolle ontwerp, maar ook hier staat comfort in een hoog vaandel. Of je nu op zoek bent naar dichte schoenen met een formele uitstraling, sportieve sneakers of stevige sandalen, je vindt ze bij Ecco. Bij het produceren van elke schoen wordt, zoals je van het merk gewend bent, gewerkt met de beste materialen. Hierdoor zien je nieuwe zomerschoenen er niet alleen mooi uit, maar gaan ze ook lang mee. Kortom, genoeg keuze om jouw schoenenkast aan te vullen en je voor te bereiden op lange wandelingen in de zon.