Je kamer upgraden doe je zo

0
969
moderne woonkamer

Ben jij nog tevreden met de uitstraling van je kamer? Misschien wel, misschien niet. Feit is dat heel veel mensen eens in de zoveel tijd hun kamer van een upgrade willen voorzien. Sommigen van ons weten precies hoe zij dit willen doen. Jaloersmakend, of niet? Geen probleem: ook jij kunt je kamer op een prachtige manier upgraden. Daar hoef je niet heel ver voor te gaan. In deze blog kijken we naar een aantal manieren waarop je dit kunt doen. Stuk voor stuk zijn dit haalbare en betaalbare manieren. We beginnen met de makkelijkste manier en eindigen met een bijzondere manier die absoluut enorme positieve impact zal hebben.

Kijk eens wat kleur kan doen

Kleur is zo ontzettend bepalend voor de sfeer en uitstraling. Dat weet je misschien al, maar heb je al eens echt geprobeerd om uit te vinden wat hiermee mogelijk is? Veel van ons hebben “gewoon” nog witte wanden. Nu is daar helemaal niets mis mee. Wit is heerlijk licht, neutraal en kan dus eigenlijk overal. Maar om nu te zeggen dat het altijd echt iets toevoegt aan de ruimte… Een nieuwe kleur op de muur kan absoluut al zorgen voor een fantastische upgrade van de kamer. Denk eens na over welke kleuren mooi tot hun recht kunnen komen in jouw ruimte. Weet je dat niet of kom je er niet uit? Win dan gewoon eens advies in van een specialist. Het zal de moeite echt waard zijn.

Vergeet je verlichting niet

Ken je dat: dat je overdag tevreden bent met je interieur, maar dat je het gevoel hebt dat er ‘s avonds iets mist? Investeer daarom in lampen. De juiste lampen, wel te verstaan. Ook hier geldt: doe vooral inspiratie op. Op het web en in magazines. De juiste lampen en verlichting zorgen niet alleen ‘s avonds voor een prachtige sfeer, maar ook overdag. De juiste lamp is natuurlijk ook fraai om te zien wanneer hij niet aan staat.

Wat doe je met je raamdecoratie?

Raamdecoratie. Daar valt een hoop over te zeggen. Waarom? Omdat wij vaak zien dat zelfs in de meest verzorgde interieurs de raamdecoratie een beetje het vergeten kindje is. En dat is niet zo gek, want veel mensen vinden goede raamdecoratie kiezen erg lastig. En dus komen veel mensen uit op een soort gulden middenweg. Maar voor raamdecoratie die écht iets toevoegt, zul je wat verder moeten denken. Daar kun je ook hulp bij krijgen. Kijk maar eens hier voor de mooiste raamdecoratie.

Stalen deuren kunnen prachtig zijn

We hadden je beloofd dat we zouden eindigen met een manier om je kamer te upgraden die écht impact heeft. En dat is: de stalen deur. Stalen binnendeuren zijn sinds een paar jaar helemaal in. Maar het zou ze tekort doen door ze als trend te bestempelen. Stalen deuren zijn here to stay. Toegegeven: het vergt een investering, maar dan heb je ook wel wat. Een deur die op een positieve manier een blikvanger is in je interieur en waar je echt dagelijks van zult genieten. Kijk hier eens wat stalen deuren voor je kunnen doen.