Goedkoop naar je vakantiebestemming toe

0
349
Depositphotos_146950037_S

Ga je binnenkort op vakantie, en ben je op zoek naar een manier om zo goedkoop mogelijk naar je bestemming toe te gaan? Je zou denken dat de goedkoopste manier is om met je eigen auto te gaan, maar niks is minder waar. Met de auto ben je ten eerste lang onderweg, en dat gaat af van je vakantietijd. Ook zou je vaak tussendoor moeten tanken of de auto op moeten laden, en heb je zelf ook af en toe een pauze nodig. Naast dat dit extra tijd kost, kost het je ook geld. Want de kans is heel groot dat je gelijk even wat drinken of wat lekkers te eten gaat halen.

Met het openbaar vervoer reizen

Met het openbaar vervoer naar je vakantiebestemming toe gaan is ook zeker mogelijk, maar niet aan te raden wanneer je ver weg gaat. Ga je naar België, Duitsland, Frankrijk of Engeland, dan is het zeker wel te doen. In Nederland hebben we een rechtstreekse verbinding naar deze landen, waardoor je er zo bent. In deze gevallen is dit de goedkoopste keuze. Maar ga je naar een ander land, of reis je met een groot gezin? Dan is ook dit niet de ideale optie. Zeker wanneer je met kinderen reist, is dit niet aan te raden, omdat zij dan voor een lange periode stil moeten zitten en niet teveel lawaai mogen maken. Ook kun je niet even uitstappen om een frisse neus te halen.

Met het vliegtuig gaan

Zeker wanneer je niet in het hoogseizoen reist en je vakantie ruim van tevoren hebt geboekt, kun je heel goedkoop met het vliegtuig naar je vakantiebestemming toe gaan. Het grote voordeel hierbij is, dat je binnen een korte tijd al op je bestemming bent. Het nadeel is alleen wel dat je maar een beperkte hoeveelheid aan bagage mee mag nemen.

En hoe je dan op het vliegveld komt? Ook dat is gelukkig helemaal geen probleem. Op Eindhoven airport parkeren is namelijk heel goed mogelijk, maar op het terrein zelf betaal je wel de hoofdprijs. Wil je graag goedkoop parkeren Eindhoven airport? Kijk dan eens naar de verschillende parkeerbedrijven waar je terecht kunt. Bij deze bedrijven parkeer je niet op het terrein van het vliegveld, waar door het al een stuk goedkoper is. dit kan ook voor een langere periode, zoals een vakantie. Met de shuttlebus van het bedrijf wordt je vervolgens naar het vliegveld gebracht, en na je vakantie ook weer opgehaald. Zo heb je helemaal geen stress om de reis, en kun je met positieve energie je vakantie tegemoet gaan!