Je beste vriend(in) verrassen met een uitgebreid verjaardagsontbijt!

0
651
ontbijt

Eens je een bepaalde leeftijd hebt bereikt, is je huis verzadigd met van alles en nog wat. Je wil je beste vriend(in) graag verrassen met een origineel verjaardagscadeau maar wat als hij of zij al alles heeft? Het is dan niet altijd meer evident om hem of haar te verrassen met een item dat ze kunnen gebruiken. Waarom dan eens niet gaan voor een onvergetelijke ervaring met een verrassingsontbijt! Maar hoe pak je dat aan?

Goed voorbereid

Eerst en vooral dien je natuurlijk te weten dat je beste vriend(in) thuis is. Als dat het geval is, zet je een offensief in om hem of haar het meest heerlijke ontbijt te serveren dat ze in jaren gegeten heeft. Leuk als je een grote mand koopt die je kunt vullen met heel wat lekkers. De mand kun je eventueel ook cadeau doen aan de jarige ofwel neem je ze terug mee naar huis voor een volgend ontbijtmoment. 

Bereid een roerei en serveer het in een leuk potje met wat spekjes ernaast. Of toch eerder voorstander van een gekookt ei? Hou er dan rekening mee dat het koud zal zijn als je aan de deur van de jarige aanbelt. Voorzie naast lekkere koffiekoeken en verse broodjes, ook voldoende beleg. Denk hierbij aan een favoriete kaas, rauwe ham of een lekkere krabsalade. Wil je echt voor een luxueus ontbijt gaan, zet dan ook zeker gerookte zalm op het menu. Vergeet ook niet om kleine botertjes toe te voegen aan je ontbijtmand. 

Een beetje zoet

Ook zoete lekkernijen mogen niet ontbreken op het menu. Wat dacht je van heerlijke pancakes overgoten met stroop? Of zachte scones die je nu al doen watertanden? Het zijn verwennerijen die zeker in de smaak zullen vallen. Bij een heerlijke zoete verwennerij, hoort natuurlijk ook een lekker kopje zwart goud. Weet je dat je vriend(in) zweert bij zijn of haar Nespresso apparaat voor verse koffie, dan zal je met een setje Nespresso capsules zorgen voor pure verwennerij op deze speciale dag. Voorzie meer capsules dan je nodig hebt, dat is dan meteen ook een mooi extraatje in de mand. Zo wordt nagenieten een feest! Niets is er zo vervelend dan de verkeerde capsules aan je ontbijt toevoegen. Heeft je beste vriend(in) Dolce Gusto in huis, bestel dan zeker een assortimentje. Zo kan de jarige ook na zijn of haar verjaardag genieten van heerlijke koffie.

Persoonlijke touch

Schrijf zeker een wens op een leuke wenskaart! Het maakt je ontbijtmand af en geeft meteen de bedoeling weer van je verrassend cadeau. Wil je nog het wat feestelijker maken, stop dan ook versiering zoals ballonnen in de mand. Een boeketje met bloemen in een favoriete kleur en een fles champagne of cava maken je luxeontbijt compleet. Zo kom je origineel uit de hoek en schenk je geen prullaria waarmee hij of zij niets kan aanvangen. Met een beetje geluk mag je misschien zelf meegenieten van al dat lekkers.