Wederom geld verdienen (je kunt er nooit genoeg van hebben)

0
1206
blog placeholder

Geld verdienen is iets wat iedereen altijd interessant vindt. Het is ook leuk om er mee bezig te zijn, zeker als het extra geld betreft voor eens iets extra leuks binnen het gezin. Echter geld verdienen moet wel leuk zijn, zowel in een gewone baan als in een thuiswerkbaan is het nodig als je gemotiveerd wilt blijven dat je het leuk vindt wat je doet. Wederom een leuke manier om wat geld extra te verdienen. Lees het artikel!

Affiliate marketing

Ook weer zoiets waar je heel veel over leest, maar eigenlijk niemand die je precies kan vertellen wat het nu is en hoe je dit opzet en begint.

Hoe te starten

Om als affiliate partner te beginnen dien je je wederom te realiseren dat Keulen en Aken niet op 1 dag gebouwd is. Je kunt heel simpel starten door een website op te zetten en een enorme hoeveelheid affiliate advertenties erop te zetten en dan maar afwachten of er iemand op wil klikken.

Je begrijpt waarschijnlijk al dat dit niet gaat werken.

Er zijn twee verschillende manieren waarop je dit kunt oppakken. Allereerst kun je een site maken over iets waar je interesse ligt. Het voordeel is dat je er waarschijnlijk al heel veel vanaf weet en dat je dus eigenlijk alleen maar hoeft te vertalen in een nette tekst die voor iedereen leesbaar is. Als je affliate partner bent is het belangrijk dat je natuurlijk ook kopers naar de sites van je adverteerders leidt. Dus naast het feit dat je heel enthousiast bent over je product is het ook de bedoeling dat je mensen aanspoort om iets te kopen of zich in te schrijven voor de nieuwsbrief.

De andere manier die je kunt hanteren is om het te zien als een echte baan. Je gaat naar de site van de affiliatepartner en je gaat kijken waar je het meest aan kunt verdienen. Daarover ga je heel veel informatie verzamelen en je gaat er een site over bouwen. Ook hier is het uiteraard de bedoeling dat het verkeer wat jij naar je site krijgt doorgaat naar je adverteerders en dus zul je moeten proberen de mensen iets te verkopen.

Bedenk dus eerst welke manier je wilt gaan gebruiken.

Affiliate programma’s

Er zijn verschillende affiliateprogramma’s waar je je kunt inschrijven om advertenties op je site te kunnen zetten. Je kunt je bij verschillende sites inschrijven maar je kunt het ook bij eentje houden zodat je inkomsten overzichtelijk bij elkaar staan.

Een hele leuke site om te beginnen is M4N www.m4n.nl je kunt hier precies lezen wat je waarmee kunt verdienen. Als je je inschrijft op de site kun je rustig rondkijken naar wat ze te bieden hebben en daarna alsnog je keuze maken of je verkoper wordt of toch gaat voor iets waar je veel vanaf weet.

Waarom betaald men je hiervoor?

Over het algemeen gaat het om bedrijven die op zoek zijn naar veel naamsbekendheid. Reclame  maken kost altijd geld en je reclame ergens uitdragen kost nog veel meer. Ze moeten dus toch geld betalen voor reclame. Als ze het op deze manier doen is de kans nog vele malen groter dat ze iets verkopen.

Omdat jij namelijk ook graag iets wil verdienen zal jij je best doen om hun product aan te prijzen. Je krijgt tenslotte van elke verkoop ook een percentage. Het is dus voor jou minstens zo belangrijk dat mensen iets kopen op deze site en dus maak jij een mooie reclamesite voor dit bedrijf waar ze niets voor hoeven te betalen. In ruil daarvoor betalen ze jou een percentage van de verkoop die via jou tot stand is gekomen.

Kun je rijk worden hiervan

Ja, volmondig. Maar je moet er wel voor werken en je krijgt het niet zomaar in je schoot geworpen. Je kunt er een full time baan van maken met ook een fulltime salaris als je het goed doet.

Op mijn site www.everyoneweb.com/interessantgeld kun je zien wat je kunt(moet) doen om je site tot een succes te maken en hoe je succesvol kunt zijn in de affiliate marketing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here