Wat zijn de modetrends voor herfst en winter 2009/2010, voor vrouwen?

0
787
blog placeholder

Nu is het weer nog redelijk, maar er staan weer een grijze herfst en een koude winter voor de deur. Tijd voor wat vrolijkheid dus! De nieuwe kledingcollectie is bij veel winkels al weer binnen en jouw opgeborgen zomerkleding maakt weer plek voor mooie kleding om op koude dagen en gezellige of chique feestdagen te dragen.
Tijd dus om even rond te sneupen. Wat zien wij vooral in de winkels en op de catwalk? Leuke nieuwe mode (omdat we er ook leuk uit willen zien in de kou) lees je hier onder!

Kleur
Natuurlijk staat zwart weer centraal deze winter, samen met nog een aantal donkere kleuren en wit. ‘Saai’, zou je denken, maar ik ben nog niet klaar. Ook paars en blauw zie je vrijwel overal in de winkels en ook de kleuren okergeel en rood zijn niet te missen!
Maar nog even over dat zwart… Het zwarte jurkje (in allerlei soorten en maten verkrijgbaar) is opnieuw een must have! Sowieso mogen we de spijkerbroek best eens verruilen voor een leuk jurkje deze herfst en winter. We zullen ze dan ook veel -in ook lichte kleuren te zien krijgen.

Jassen
Weg met de zomerjasjes, de langere winterjassen zijn het helemaal deze herfst en winter. En die mogen dan ook wel in een aantal felle kleuren, naast zwart, wit en grijs. Oceaanblauw en rood bijvoorbeeld! Ook bomberjacks en leren jassen mogen uit de kast! Leren leggings, broeken en jurkjes komen er nu ook bij voor de mensen met lef, die stralen in leer.

Bloes
De witte bloes is al helemaal hip en sexy en dat zal hij ook nog wel een tijdje blijven deze herfst en winter. De bloes zal spoedig verkrijgbaar zijn in allerlei soorten en maten en met of zonder extra toevoegingen en stoffen.

Schoenen
Het koude weer is onderweg, dus het wordt tijd voor laarsjes. Korte laarsjes in verschillende stofjes zijn weer terug, met hoge hakken, die een beetje plateau zijn. Hebben dus! En voor die écht koude winterdagen… Ook lange laarzen kun je nog prima dragen hoor!

Dieren
En misschien was het je al wel opgevallen; de tijgerprint is terug. Dierenprints en nepbond zijn weer helemaal leuk (wanneer je het niet wilt overdrijven is ook een accentje met een dierenprintje al trendy), maar sowieso komen er allerlei verschillende prints tevoorschijn die we ook in kleurige uitvoeringen kunnen verwachten. Ook ruiten en strepen blijven geschikt voor winter 2009/2010!

Ik wens iedereen een modieuze (helaas buiten grijze) tijd toe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here