Perfectie

0
1297
blog placeholder

Wat is perfect?

Iets dat stuk is moet vervangen worden. Bij mij thuis is iets al vervangen voor het kapot kan gaan.
De auto bij ons op het erf is groter dan de auto van de buren, terwijl fietsen mijn passie is. Een kokerrok en pumps zitten niet lekker maar mij kun je nooit zien in een joggingbroek met gympen

Ons huis is schoon en netjes hoewel ik nog nooit een stofdoek van dichtbij heb gezien. Werken doe ik niet, mijn man zegt dat het niet nodig is. Hij zegt; “schat jij bent een burgertrut, maar wel één met geld.”
Ik kan goed tennissen, tennis elke dag. Een toernooitje? Ik win.
Maar…Meteen nadat ik de eerste slokken champagne uit de bokaal heb gedronken voel ik me leeg. Het is maar een tennisbaan in Blaricum, daar is geen kunst aan.
Zwanger zijn maakt mij bang.
Na de geboorte zal deze mamma betere cijfers, hogere resultaten en een mooier uiterlijk verlangen. MEER dan dat……
Mijn kind moet en zal in alles kampioen zijn…. Mijn eigen perfectie ben ik verloren in mijn lege, grote huis, dus…. Ik zal het kind kapot maken, door van hem het onmogelijke te verlangen. Ik geef om hem, echt….Daarom, het is beter om nu zijn leven te beëindigen.
Ik wil mijn leegte niet vullen met augurken met slagroom. Feliciteer mij niet met iets dat er niet zal komen. Zwanger worden kan iedereen. Keuzes maken niet…dus, feliciteer me met mijn keuze. Bovendien…weet u hoeveel baby’tjes er op deze wereld zijn?…

Daarom…De mijne zal niets toevoegen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here