Oorbellen maken je outfit compleet!

0
957
blog placeholder

Zelf je eigen oorbellen maken is niet alleen super leuk om te doen, maar je kunt je zelf gemaakte oorbellen zo afstemmen dat je je outfit compleet maakt. We hebben het allemaal voorbij zien komen van veren tot kralen of hangers.
Eindeloos combineren kan je natuurlijk doen met de aankleding van de oorbellen maar er zijn ook heel veel verschillende soorten oorbellen beschikbaar. Denk hierbij aan een oorhanger haakje of mooie ronde oorring.

Glaskralen en oorbellen, dé perfecte look

Vind je het ook leuk eigen armbanden en kettingen te maken? Je kan je look helemaal af maken door verschillende kralen en kleuren terug te laten komen in je armband en ketting. Nog wat kraaltjes over? Verwerk deze dan in je oorbellen. Nooit meer opzoek naar matchende sieraden, je creëert je eigen set gewoon zelf!

Oorbellen trends voor inspiratie

Soms ontbreekt het even aan inspiratie voor je perfecte creatie. Snuffel dan eens rond op internet om de laatste trends te bekijken. Waar wij op letten om goed te kunnen oriënteren? Past deze look echt bij mij? Kan ik deze kleuren goed combineren met mijn outfit? Wanneer je hier voor jezelf een duidelijk antwoordt op hebt, kun je aan de slag. Veel plezier met het maken van je sieraden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here