Middel tegen (overmatig) transpireren

0
1110
blog placeholder

Wat is de beste anti zweet oplossing tegen overmatig transpireren?

Als transpireren een probleem wordt

Natte plekken in kleren is voor velen een dikwijls terugkerend probleem, zichtbaar voor anderen en problematisch voor de persoon in kwestie. Transpireren onder de oksels bepaalt voor velen de kledingkeuze.
Diverse middeltjes werken tegen het overmatig transpireren en zweten bij de oksels. Deze middeltjes geven transpiratie vlekken en transpiratiegeur geen kans. U blijft vaak gegarandeerd droog na het gebruik.

Werking anti transparant middelen

Het effect van deze anti zweet middeltjes wordt tot stand gebracht door de zogenaamde “poral plugs”, als gevolg van een reactie van eiwitten en aluminium. Dit zorgt voor een omleiding van het vocht naar de bloedcapillairen. Van daaruit wordt het getransporteerd naar plaatsen in het lichaam waar vochtafscheiding gemakkelijker kan plaatsvinden, zoals de nieren.
Anti transpirant middeltjes pakken, samen met de reguliere middelen zoals deo‘s, ook de vieze geurtjes van het transpireren aan.

Soorten anti transpirant middeltjesbr

Anti transparant middeltjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende hoofd soorten:

Spray
Gebruik spray op de oksels door 1 maal, ’s avonds voor het slapen gaan, in elke oksel te sprayen op de droge huid. Om de huid te drogen kunt u eventueel een haardroger gebruiken. Tot het gewenst resultaat bereikt is de behandeling blijven herhalen, daarna afbouwen naar 1 tot 2 maal per week. Meestal is er  direct resultaat.

Handlotion
Gebruik handlotion door een kleine hoeveelheid aan te brengen op de handen en in te masseren in de handpalmen en vingers totdat het product helemaal is ingetrokken. Niet gebruiken op een beschadigde of kapotte huid.

Voetpoeder
Voetpoeder is zo effectief dat het zelfs zeer slecht ruikende schoenen, sportschoenen en sneakers weer fris laat ruiken. Voetenpoeder kan op de voeten, in de schoenen of sokken worden aangebracht.

Spray kan op verschillende gebieden worden aangebracht tegen overmatig transpireren.

•        Hoofd en gezicht.
•        Oksels
•        Handen
•        Intieme gebieden
•        Voeten
•        Andere grote lichaamsoppervlakten

BELANGRIJK: Lees voor gebruik altijd goed de gebruiksaanwijzing, anti transpirant middelen kunnen afwijken van voormelde informatie en niet geschikt zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here