Mannen

0
1527
blog placeholder

Leuke mannen, gemene mannen, lieve mannen, aardige mannen, stoere mannen, sexy mannen, slimme mannen, “bad”mannen, … Zoveel soorten mannen.

Welke moet je hebben?! Ga je liever voor de aardige man die altijd voor je klaarstaat of heb je toch liever die bad boy? Ik denk dat dat een vraag is die iederen vrouw zich stelt. Het liefste heb je natuurlijk het totaalpakketje, maar … bestaat die wel?

Elke man heeft meerdere kanten in zich, net als de vrouw. Een man kan superlief zijn, maar ook een lul! Mannen zijn heel anders dan vrouwen, toch hebben we ook wel weer overeenkomsten, en hebben we bewondering voor bepaalde eigenschappen van het andere geslacht.

Vrouwen zijn daarin toch totaal anders. Wij staan liever 2 uur van tevoren op om er perfect uit te zien, dan snel maar iets uit de kast te pakken. Wie weet kom je je droomman wel tegen? Mannen, denken er heel anders over. Hun maakt het niet zo uit of ze er nou perfect uitzien of gewoon normaal. Oké, je hebt uitzonderingen, de-nog-langer-voor-de-spiegel-staande man dan jij. Bij dat soort mannen heb ik maar één reactie .. en dat is keihart wegrennen! Wie wil nou een man die nog ijdeler is dan een vrouw. Nee. Mannen moeten wel mannen blijven. En vrouwen, vrouwen.

Het totaalpakketje: een lieve, aardige, sexy, nonchalante, schattige, mooie, slimme, … man. Maar willen we wel dat een man perfect is?!

Stel je voor … je hebt een perfecte man. een man die er voor je is, een slimme man, een man waarmee je kan lachen / huilen, een man die jou altijd begrijpt, een man die nooit kwaad op je is, een bloedmooie man, …

Hoe voel jij je dan naast hem … ook perfect?! Ik betwijfel het … als je een perfecte man hebt, voel jij je er echt niet perfect naast. Je kijkt naar jezelf, ziet zijn goddelijk lichaam en wordt depri want jij bent opeens o zo dik volgens jezelf. Of hij komt je weer eens ontbijt op bed brengen … o zo perfect als hij is, en jij bent chagrijnig omdat het zondagochtend is en jij ECHT wou uitslapen. Chagrijnig als je bent, zo lief als hij dan tegen je is … staan gewoon garant aan dikke schuldgevoelens.

Natuurlijk moet je ook niet de ik-laat-nooit-wat-van-mij-horen man, de lelijke man (het gaat om het inerlijk, maar qua uiterlijk wil je ook wat), de nerdy man (vaak in combinatie met geen kledingsmaak, een bril, en dan natuurlijk het saaie gelul), de domme, niet-sociaal ontwikkelde man (bye bye feestjes), de ik-heb-geen-manieren man (je kunt nooit uit eten want hij eet nog steeds als een kind van zes), de bad boy (want hoeveel vrouwen heeft hij wel niet naast jou??).

De normale, aardige, lieve maar niet TE lieve man die er voor je is als je hem nodig hebt. Waar je lekker naast in bed kruipt en die zijn armen om je heen slaat omdat die van je houdt. Die man moet je hebben. Maar waar vind je zo’n man?

Op je werk, school, in de trein, in een winkel, … op straat. Ik ben van mening dat je niet wanhopig op zoek moet gaan naar die man. Die man vindt jou! Hoe raar het ook klinkt, die man is gewoon ook op zoek naar een lieve, sexy, charmante vrouw die gewoon lekker zichzelf is.

Je kent de uitdrukkingen soort zoekt soort, en op elk potje past een dekseltje. En ook al ben je van mening dat hij gewoon niet bestaat, hij is er!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here