Kristallen schedels

0
1315
blog placeholder

Het woord zegt het eigenlijk al… schedels die zijn gemaakt van kristal… maar waarom? Omdat het mooi is? Of heeft het een ander nut? Er zijn 3 verschillende soorten kristallen schedels : de nieuw gemaakte kristallen schedels de oude kristallen schedels en de oer oude kristallen schedels. De oer oude kristallen schedels ga ik verder op in.  Maar om te begrijpen wat een kristallen schedel is, zal ik eerst iets gaan vertellen over kwartskristal,  Het materiaal waar een schedel van is gemaakt. Kwarts wordt in de aarde gemaakt. Wanneer water en zand gecombineerd worden on der speciale voorwaarden als druk en temperatuur. Enkele soorten kwartskristal zijn: bergkristal (helder of zonder kleur), amethist (paars), rookkwarts (grijs tot zwart), citrien, (geel tot oranje/bruin) en rozenkwarts (roze). Er zijn 2 redenen waarom kwartskristal zo belangrijk is voor ons. 1. Kwartskristal heeft een speciale eigenschap die bekendstaat als het Piezo-elektrisch-effect. Wanneer er een elektrisch stroompje door een stuk kwarts wordt geleid, wordt de stroom versterkt. 2. Het materiaal kan nooit in verval raken en wanneer er een elektrische stroom doorheen wordt geleid, zal de versterking altijd exact zijn. Vandaar dat kwarts veel gebruikt wordt in horloge’s,  cd-spelers,  computers en videorecorders.
 

Nu je een beetje over kwarts bent te weten gekomen ga ik wat vertellen over oer oude kristallen schedels. Er word gedacht dat de oeroude kristallen schedels meer dan vijftienhonderd of tweeduizend jaar oud zijn, maar mogelijk zijn ze nog veel ouder. Door de verschillende legendes die al vele eeuwen mondeling worden overgedragen, gelooft men dat deze schedels gemaakt kunnen zijn door beschavingen die hier op deze planeet of op andere planeten bestonden en veel verder waren in hun technologie en hun spiritualiteit dan onze eigen hedendaagse samenleving. Deze schedels vertonen geen krassen door het gebruik van gereedschap tot in tegenstelling van de oude en de nieuwgemaakte kristallen schedels. Ze bezitten een heel krachtige energie die sterk met hen verbonden is en die veel mensen ontroert op een mysterieuze en diepzinnige wijze. Sommige mensen voelen dat de inhoud van deze kristallen ‘kanalen’ van grote wijsheid en kennis is. Er gaan geruchten dat er oeroude kristallen schedels in handen van inheemse mensen zijn die deze heilige kristallen bewaken en beschermen tegen de hebzucht van de respectloze moderne mens.

Ze bezitten een heel  krachtige energie die sterk met hen verbonden is noem ik hierboven.  daar ga ik nog even verder op in. Ze zeggen dat als je een kristallen schedel vast houd en of aan kijkt dat je informatie toegezonden word. Er word iets toegezonden naar je wat niet van deze wereld is. Dus iets buitenaards. Het zal je helpen met problemen of antwoord geven op speciale vragen of zelfs kennis en wijsheid doorgeven. Zou het kunnen zijn dat dit een soort communicatie middel is om met de buitenaardse te kunnen communiceren? Zou het kunnen zijn dat misschien wel eeuwen geleden de buitenaardse naar de aarde kwamen en meerdere van dit soort communicatie middelen op de aarde hebben achtergelaten? Dat als we hulp nodig hadden dat we ze konden bereiken? Ze zeggen ook dat kristal informatie kan opnemen net als een computer data kan opslaan. Zou het kunnen dat ze misschien informatie op deze kristallen schedels hebben gezet voor mochten wij hulp nodig hebben? Niemand die tot nu toe antwoord kan geven over deze vragen. Maar misschien komen we er zelf wel achter, want er is een voorspelling over de kristallen schedels. Er zouden in totaal 13 oeroude kristallen schedels op de aarde zijn, die al honderden of duizenden jaren verborgen zijn gehouden. De voorspelling luid dat de wereld een transformatie zou onder gaan en dat de 13 kristallen schedels ons naar een gouden tijdperk zouden leidden. 12 kristallen schedels zouden daarbij in een grote cirkel staan en  1 kristallen schedel in het midden. De kristallen schedels zouden met elkaar gaan “communiceren” en een oplossing bedenken hoe het nu verder met de wereld moet. Dit klinkt misschien een beetje Indiana Jones achtig.. maar hé, de ark des verbonds is ook geschiedenis en wie weet ook wel waar, net als dit. Misschien hebben de film makers wel dit verhaal gehoord en daar een film uit weten te maken.

Nu kan ik alleen maar zeggen dat ik het een vreemd verschijnsel vind en dat ik graag een keer zelf een ervaring met zo’n oer oude kristallen schedel wil mee maken voor ik er verder over kan schrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here