huisje,boompje,beestje

0
1211
blog placeholder

je kent het wel….. je word verlieft! vlinders in je buik. het is een heerlijk gevoel!!
een paar jaar later ga je misschien samenwonen! wij wel! ik was erg blij om uit huis te gaan omdat mijn relatie met mn ouders in de puberteit niet echt lekker liep!!eenmaal uit huis was het over!! het ging en gaat geweldig tussen mijn ouders en mij!! we kochten een appartementje(daar is het huisje) met 8 trappen. nou we zijn jong dus dan kunnen wij nog wel! we kochten een heel lief maine coon poesje. ( daar is het beestje) heerlijk om thuis te komen en aandacht te krijgen en geven aan zo’n beestje. wij hadden 2 balkons! heerlijk in de zomer op het balkon in de zon! en wat een mooi uitzicht hadden we!! ( daar is het boompje) en de zon onder zien gaan was ook geweldig!een paar jaar gingen we het hebben over kinderen. en ja hoor in het appartement is onze kleine meid geboren! gelukkig wel!! anders moest ik uit het raam gehaald worden omdat ik al die trappen af moest met hevige weeen! ik hoorde in een waas…als ze er over 10 minuten nog niet is gaan we naar het ziekenhuis…nou toen heb ik me een partij geperst!!! maargoed verder geen details…..een jaar later hadden we toch niet zo veel zin meer om al die trappen op en af te moeten met een kleine en boodschappen en luiertas….. pffff.
wij gingen het huisje elders zoeken en zijn terecht gekomen. rijtjeshuis,tuin,beestje. klinkt goed toch?
we genieten heel erg van de ruimte…en de tuin!! en onze kleine meid die lekker rondrent en gelijk naar buiten kan als ze wil. wat mij betreft blijven we lekker hier wonen met zn drietjes. ik voel me ook veiliger denk ik dan als ik in een alleenstaand huis woon. overal kan iets gebeuren natuurlijk… maar het is het gevoel dat ik heb!
mijn vriend zegt nu af en toe wel eens. bij ons volgende huis wil ik de auto naast de deur kunnen zetten.
oohh jee…….word het dan toch ooit nog alleenstaand huis, tuin,beestje?? wat zijn we toch verwent eigenlijk he.
ik denk vaak na over mensen in arme landen. maar dan denk ik ook weer…wij zijn het zo gewent en wij mogen er toch ook wel van genieten? ze laten vaak de ergste beelden op televisie zien. laatst op tv zag ik een baby in een bedje liggen ( in afrika) en die was aan het schuimbekken of iets dergelijks omdat het zo’n honger had. ik kan niet naar zulke beelden kijken. net als dierenleed. ze zijn zo afhankelijk van ons die beestjes!!! ik zou als ik kon miljoenen geven aan goede doelen voor mens en dier……helaas zijn we toch zo rijk niet hier….wat ik wil meegeven aan iedereen die mijn artikel leest. geniet van het leven en van elkaar. van wat je hebt!!!het leven is onvoorspelbaar…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here