Hoe hou je je vriendin tevreden?

0
836
blog placeholder

De meeste van die tips behelzen dezelfde clichés die alle mannen al lang weten maar waar we nooit aan toe komen. Vertel haar regelmatig dat je van haar houdt, neem eens een bloemetje mee, wees gul met cadeautjes.

Laatst las ik in zo’n lijstje dat ik er niet mee weg kom haar te vertellen dát ik van haar hou, nee ik moet ook vertellen wáárom ik van haar hou. Het simpelweg houden van is dus niet meer genoeg tegenwoordig. En ik was zo trots op mezelf dat ik haar regelmatig vertel hoe dol ik op haar ben. Als ik er eens aan denk om bloemen mee te nemen krijg ik onmiddellijk de vraag of ik misschien iets goed te maken heb. Moet je je nog verdedigen ook. Nee, als man heb je het niet gemakkelijk. De wetenschappelijke bewijzen voor het kompleet anders functioneren van de hersenen van mannen en vrouwen beginnen zich op te stapelen tegenwoordig. Wij mannen wisten dat echter al lang.

Het uitzoeken van een leuk cadeautje is ook zo’n terugkerende ramp. Ik weet vaak al niet eens wat ik voor m’n beste vrienden moet kopen als ze jarig zijn en een passend cadeau voor een vrouw, zelfs m’n eigen vriendin, is een onmogelijke opgave. Gelukkig heb ik voor dat laatste probleem een goede oplossing gevonden. Als mijn lieve vriendin kleren koopt en ze is zichtbaar tevreden met het uitgezochte, dan vraag ik haar of ze het écht mooi vindt. Als ze bevestigend antwoord, dan zeg ik dat het haar fantastisch staat en vervolgens dat ze het van mij krijgt. Ik hoef niet dagenlang gestressed door de stad op over internet te dwalen om uiteindelijk met iets verkeerds aan te komen. Ik weet nu zeker dat ze er blij mee is.

Zodra ik de andere systeemeisen van het andere geslacht heb doorgrond zal ik hiervan onmiddelijk melding maken. Ik ben echter bang dat een mensenleven hiervoor te kort is. Misschien dat anderen nog wat nuttige tips hebben. Die kun je dan in de reakties kwijt. En schroom niet om je kennis te delen, er kan een relatie van afhangen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here