Het belang van Linken uitwisselen

0
1060
blog placeholder

Indien u een website heeft gemaakt of u heeft artikelen geschreven is het belangrijk dat er verkeer naar deze website of naar uw artikelen komt. Het promoten en het verwerken van de links van uw artikel of website is net zo belangrijk als het bouwen van een website of het schrijven van een artikel. Indien u artikelen schrijft wilt u ook dat ze gelezen worden. Hieronder dus een artikel over het belang van het uitwisselen van links.

Geld verdienen met uw artikel

Het staat er overal heel mooi op internet, u kunt geld verdienen met het schrijven van een artikel. Het artikel blijft in de database staan en zo wordt u slapend rijk. Zo werkt het dus niet helemaal. De wat meer ervaren schrijvers onder ons zijn daar inmiddels al achter maar als u er nog over denkt om artikelen te gaan schrijven is het belangrijk dat u dit goed doorleest.

Alles wat er staat over het geld verdienen met een artikel klopt met uitzondering van de regel dat uw artikel geld voor u blijft verdienen ook al schrijft u niet meer.

Veel databases van de artikel sites krijgen dagelijks onnoemelijk veel artikeltjes binnen. Op sommige sites worden de artikelen eerst gekeurd voordat ze erop worden gezet maar op sommige sites worden ze ook meteen gepubliceerd. Dat wil dus zeggen dat als er veel artikels worden ingediend uw artikel al heel snel naar beneden zakt. Als u dan precies de goede keywords heeft gebruikt om snel gevonden te worden bij google dan heeft u het heel goed gedaan en kan uw artikel inderdaad geld voor u gaan verdienen zonder dat u er nog iets aan moet doen. Echter in de meeste gevallen is dat niet zo en zult u zelf actief aan de slag moeten om uw artikel onder de aandacht te brengen.

Linken uitwisselen

Nu is het in mijn ervaring ook zo dat veel startpagina’s niet staan te trappelen om uitsluitend een artikel toe te voegen. Ook wijzen veel startpagina’s sites af die veel reclame bevatten. Toch is het belangrijk dat uw artikel of uw website wordt gelinkt.

Wat u kunt doen is zelf een aantal sites maken en die aan elkaar linken. Het is uiteraard wel belangrijk dat het onderwerp wel veel met elkaar heeft te maken maar je kan een onderwerp op verschillende manieren en op verschillende sites uitdiepen, om naar het vervolg van het verhaal te gaan kun je de ene site aan de andere linken.

Daarnaast kun je zogenaamde ghost sites maken.

Ghost site

Een ghost site is een site met alleen een homepagina. Het is eigenlijk een reclamefolder op internet voor je eigen uitgebreide site. Je kunt je website linken aan deze ghost site zodat er weer een link extra van je op internet staat. Je kunt uiteraard meerdere ghostsites maken maar overdrijf het niet. Op het moment dat je 100 ghostsites online zet zal je er door google ook uitgegooid worden en streef je je doel voorbij.

Artikelen

Om je website te promoten kun je natuurlijk ook een aantal artikelen schrijven en daarin linken naar je website. Ten eerste kun je op die manier een onderwerp ook weer extra uitdiepen en ten tweede heb je weer een extra link. Als je dan op je website weer een link terug zet naar je artikel heeft je artikel ook een extra link waardoor het weer eerder gevonden wordt door de google index.

Alles wat u verder wilt weten over geld verdienen van thuis uit en besparen vindt u op http://www.everyoneweb.com/interessantgeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here