Girls love shoes!

0
1058
blog placeholder

Ik sta in mijn kledingkamertje (kast is inmiddels veranderd in kamer) en kijk naar mijn schoenenverzameling. De herfst komt er weer bijna aan dus ik moet even incasseren wat ik nog allemaal kan dragen. Een aantal paar laarzen zien er nog uit als nieuw en kunnen nog zeker een jaartje mee. Die bruine laarzen die ik vorig jaar aan deed voor het stappen kunnen er nog wel een seizoen tegen, als ik zo nu en dan over de met puin bezaaide kroegvloeren struin. Een rijtje pumps hoeven ook nog niet de deur uit. Ik draag vrijwel alleen pumps op een avond dat ik ga uit-eten. Zitschoenen noem ik ze ook wel eens. Aangezien ik natuurlijk niet elke week in een restaurant zit heb ik niet 7 paar pumps nodig. In de hoek staan ook nog een leuk paar lichte “numbs” hip te zijn. (soort Uggs) Wat als het nu eens gaat sneeuwen? Dan heb ik ze hard nodig! Dus nee. Die hoeven nog niet verwijderd te worden. Mijn vintage laarzen die ik op marktplaats heb gekocht hebben me nooit gepast. Mijn kuiten zijn toch echt de dik voor deze mooie leren veel te smalle laarzen. Die kunnen wel weg.

Is er toch tenminste een paar wat de deur uit kan. Alleen bedoel ik dan met “de deur uit” niet letterlijk naar de vuilnisbak. Nee. Ergens op de eerste verdieping van mijn opa’s boerderij is een kamertje. Dit kamertje heb ik gebombardeerd tot ‘schoenenkamer’. (Ik kijk beschaamd terwijl ik het schrijf) Hier breng ik al mijn schoenen heen die “afgeschreven” zijn. Ik kan het gewoon niet! Ik kan ze gewoon niet weg gooien. Dit doe ik al vanaf dat ik vijftien was en heb inmiddels een aardig gevuld kamertje. Ik heb een mooie verzameling “spice-girl” schoenen en wat porno-pumps. Een heel scala aan slippertjes en afgetrapte hakken.

Het is echt onwijs fijn om eens in de zoveel tijd op dat kamertje te komen en alle schoenen nog eens aan te doen en lekker mee rond te paraderen in huis. Daar sta ik dan op mega hoge hakken, die van mijn oma zijn geweest. 13 Centimeter aan hakken en mooi gelakte bandjes. Hier krijg ik nou echt een adrenalinekick van!

Het loopt natuurlijk een beetje de spuigaten uit maar ach, ieder heeft zo zijn kleine geheimpjes! Vrouwen houden nu eenmaal van schoenen en schoenen houden van vrouwen! Tegen de tijd dat de eerste bladeren verkleuren loop ik, helemaal in mijn nopjes, op mooie fred de la bretoniere laarzen en kan ik weer een paar van mijn lijstje schrappen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here