Geld verdienen met GRATIS websites

0
1076
blog placeholder

Gratis websites zijn domeinen  en kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Met subdomeinen wordt bedoelt dat het geen eigen www heeft maar onderdeel is van een andere www. Het begint met http://JOUWWEBSITE.<naamhoster>.nl

Als je het domein gaat registreren dan wordt het WWW.JOUWWEBSITE.NL

Je ziet dat het verschil zit in de tekens voor de naam van de site.

 

Gratis website kunnen gebruikt worden voor;

·                 Verkopen van producten of diensten

·                 Persoonlijke web pagina

·                 Nieuwe producten  op de markt brengen

·                 Bloggen

·                 Goede doelen.

·                 Verenigingen

De websites zijn erg makkelijk om te maken (drag en drop), je hoeft niet technisch aangelegd te zijn en er zijn ook nog eens verschillende ontwerpen waar je uit kan kiezen. Het duurt ongeveer twee a drie uur voordat je site klaar is. Dit ligt natuurlijk aan je eigen eisen, hoeveel inhoud je op je site moet schrijven en waar je het opent. Zodra je tevreden bent over je site dan klik je op <Publish>  en je eigen website is gecreëerd en actief op internet. Bovenin zie je de naam van je website.

Geld verdienen met een GRATIS website gaat als volgt;

1.       Voeg Google Adsense toe op je site. Google laat advertenties zien op jouw pagina, wanneer iemand op een advertentie klikt dan komen de opbrengsten voor jouw rekening. Voor details en inschrijven kan gegaan worden naar https://www.google.com/adsense/login/nl/. Inschrijven aanmelden kost helemaal niets.

2.       Amazon toevoegen op je site. Net als andere programma’s moet je je hiervoor opgeven. Wanneer dat is gebeurd krijg je een mail terug waarin in staat dat je nu een partner van Amazon bent. Kies producten die gerelateerd zijn aan je website en Amazon betaald je commissie over hetgeen je verkoopt. Dit kost ook helemaal niets.

3.       Om een koop of Winkelwagen icoon op je website te krijgen kan je Paypal gebruiken, hiermee kan je producten verkopen en betalingen accepteren. Paypal vraagt  echter een commissie van ongeveer 30 cent per verkoop. Hou hier rekening mee met het prijzen van je producten en diensten. Een Paypal account is makkelijk aan te maken. Na verificatie van je bankrekening kan geüpgrade worden naar een Zakelijk account en het online verkopen kan beginnen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here