extra verdiensten

0
978
blog placeholder

Geld verdienen met email lezen

Er is al veel over geschreven en ik ga er ook niet al te ver op in. Er zijn enorm veel site’s waar je geld kunt verdienen door emails te lezen. Er zit helaas ook een hoop kaf onder het koren en de verdiensten zijn niet overal even geweldig.Uiteraard zijn er wel een aantal sites waar je leuk kunt verdienen met emails te lezen. Het gaat niet om grote bedragen, het is allemaal centenwerk.Maar iedere cent is er eentje zeker in tijden van crisis zoals nu.

Enquêtes

Naast het verdienen met emails lezen bieden deze sites ook vaak enquêtes aan die je tegen een vergoeding kunt invullen. Ook hier is het zoeken welke sites het beste betalen. De meeste sites bieden dezelfde enquêtes aan en je mag ze maar één keer invullen. Als je dus lid bent van meerdere sites kijk dan goed welke site het meest betaald voor het invullen van een enquête.

Spelletjes

Dan bieden de meeste sites ook spelletjes aan. Je kunt er gokken voor een paar cent. Echter als je een hele tijd hebt zitten klikken achter je computer is het zonde om je zuurverdiende geld weer meteen te vergokken. Maar als je van spelletjes en van gokken houdt is het een leuke manier om alleen het geld te verliezen wat je toch zelf hebt verdient.

Gekkengoud

Er zijn enkele hele goede sites waar je serieus geld kunt verdienen. Eentje daarvan wil ik hier in the spotlight zetten en dat is gekkengoud. Bij gekkengoud krijg je allereerst 1 cent per gelezen mailtje. Geen dingen als parels of punten maar gewoon cash 1 cent per gelezen mailtje. Je krijgt zeer regelmatig mailtjes maar het is niet zo dat je mailbox de hele dag volstroomt. Naast de mailtjes heb je bij gekkengoud ook enorm veel betaalde enquetes. De prijs die je per enquete uitbetaald krijgt staat erbij en je kunt dus kijken of het de moeite waard is om er tijd in te stoppen. Nog een reden dat ik gekkengoud in the spotlight wil zetten is dat er tussen de enquetes de mogelijkheid staat om via shopcentral reviews te schrijven. Per geschreven revieuw krijg je bij gekkengoud 50 cent en je mag er maximaal 4 plaatsen. Maar dat is nog niet alles.Bij de reviews kun je je adsense code van google neerzetten en dan krijg je dus van de advertenties die bij je reviews worden geplaatst ook nog weer geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here