Batibouw 2014 opent weldra zijn deuren!

0
1154
blog placeholder

De populariteit van Batibouw zit nog steeds in de lift. Jaar op jaar stromen er bezoekers toe om de talrijke exposanten te bezoeken en zich te goed te doen aan de uiteenlopende oplossingen op alle vlakken van bouw en renovatie. De bereikbaarheid van de standhouders is zoals altijd het doorslaggevende element. Ook dit jaar worden door de exposanten volgende thema’s behandeld: exterieurplanning, ruwbouwtechnieken en materiaal, verwarming en ventilatie, interieurplanning, sanitair, bouw en concept, elektriciteit en domotica, hernieuwbare energie en meer. Alle verschillende thema’s zijn zorgvuldig verdeeld over de verschillende paleizen, zodat de bezoekers niet veel moeite ondervinden om zich makkelijk wegwijs te maken.

Een niet te missen kans!

Er is nog steeds een wedstrijd gaande om gratis tickets te winnen voor de 55e editie van Batibouw. Deelnemen is gemakkelijk: vul je e-mailadres in en duimen dat je erbij bent!

De professionele bezoekers worden traditiegetrouw reeds verwelkomt op de eerste 2 dagen van de bouwbeurs, zijnde 20 en 21 februari vanaf 10u tot 18u30. Daarna krijgt het grote publiek de kans om de beurs te ontdekken. De deuren zijn geopend van 22 februari tot en met 2 maart, telkens vanaf 10u tot 18u30. Op donderdag 27 februari is er een nocturne voorzien die duurt tot 23u.

See you @ Batibouw 2014!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here