Afvallen is wel gemakkelijk

0
918
blog placeholder

‘Te dik’ wat is dat? Voor de één betekent het 5 kilo eraf en voor de ander 35 kilo gewichtverlies. Ik ben in totaal binnen een half jaar 15 kilo afgevallen! Binnen twee weken had ik al 12 kilo gewichtsverlies. 12 kilo lees 24 pakjes boter! Het ging enigszins vanzelf. Ik weet je mag niet te snel afvallen maar als het gebeurt dan gebeurt het ik kon het niet tegenhouden. Het is overtollig vet en verdween als sneeuw voor de zon. Deze levenswijze want dat is het zorgde voor snel vetverlies. Het was mei 2010 en ik had een zomervakantie geboekt dit wil zeggen met mijn witte bikini op het strand. Ja dat kan dus niet met 74 kilo, vond ik. Ik ben niet zo groot, slechts 1,63 mtr en ik lijk al snel wat molliger als ik niet oplet.

Ik heb altijd al rond de 55-58 kilo gewogen en na mijn twee kinderen heb ik mijn gewicht weten terug te brengen tot 52 kilo. Toen rookte ik wel en nadat ik hier mee gestopt ben is mijn gewicht drastisch verhoogd van 52 naar 74 kilo. Dit gebeurde in een periode van 6 jaar. Ik voelde mij zo slecht, mijn kleren pasten niet meer en ik voelde mij in zijn geheel niet echt lekker. Snel moe, futloos, depressief. Het dikker worden gaat ook zo stiekem, zo langzaam, je hebt het in eerste instantie helemaal  niet in de gaten.

Die 52 kilo waar ik het over had heb ik trouwens bereikt door Herbalife en Neways, dit werkte prima, alleen het kost veel geld en ik hou niet van pillen slikken. Vandaar dat ik nu mijn eigen methode heb uitgevonden.
Het is heel gemakkelijk en dit zeg ik niet snel, vroeger vond ik afvallen het moeilijkste wat er bestond. Om geen extra boterham te nemen of om niet nog een keer je bord vol te scheppen met aardappeltjes of groente en de daarbij behorende jus. Vooral ’s avonds dan krijg ik meestal zo’n ontzettende trek in iets lekkers vaak bij de tv, of bij een kopje koffie. Dat zijn de momenten dat ik echt op moet passen. Ik ben drie keer gestopt met roken en dit vond ik een eitje tegenover minder eten. Maar toch is het makkelijk, veel makkelijker dan een dieet.

Ik ga jullie vertellen hoe we dit probleem aan gaan pakken het is heel gemakkelijk, je hebt hiervoor de juiste basisingredienten nodig, de juiste instelling en tips van mij. Lees mijn volgende artikel……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here