Met dit speciale speelgoed uit 2019 beleeft jouw kind veel plezier

0
1988
speelgoed van het jaar

Ben je voor jouw zoontje of dochtertje nog druk op zoek naar educatief speelgoed? Dan is het een goed idee om speciale speelgoedmarkten te bezoeken. Bij educatief speelgoed gaat het erom dat je zoontje of dochtertje met plezier speelt en er tegelijkertijd iets van leert. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar het beste educatieve speelgoed van 2019. In dit artikel hebben we een aantal prachtige speeltjes voor je op een rij gezet.

Voor de allerkleinsten: het interactieve VTech Magibook

Voor de allerkleinsten in de leeftijdscategorie 0 tot en met 2 jaar is er het ‘VTech Magibook’. Het is interactief speelgoed waar je kindje bijzonder veel van kan leren. In het buik maakt je zoontje of dochtertje op interactieve wijze kennis met allerlei kleuren, geluiden, cijfers en dieren. Op het moment dat er met een speciale pen op de figuurtjes wordt geklikt verschijnt er allerlei moois in beeld. Ook moet de peuter een aantal spelletjes doen en klinkt er regelmatig vrolijke muziek. Kortom: voor de allerkleinsten is het pure magie! Om het VTech Magibook te kunnen gebruiken heb je overigens wel een USB-kabeltje en een koptelefoonaansluiting nodig.

Laat je kleuter filmen met de VTech Kidizoom Action cam 180

Wie weet heb je een actieve kleuter in huis lopen. In dat geval is de ‘VTech Kidizoom Action cam 180’ het perfecte speelgoed. Iedere vijf- of zesjarige beleeft met deze compacte camera geweldig veel plezier. Ze kunnen er mee filmen onder water en er zelfs mee dansen in de regen, want de camera is hartstikke waterdicht. Bovendien is het eenvoudig te bevestigen aan de fiets. Natuurlijk moet je als ouder de camera wel even in elkaar zetten. Na de bestelling ontvang je een aantal bevestigingsstukken en een USB kabel waarmee beelden op bewaard kunnen worden.

Reis de wereld rond met de Toptoi interactieve globe

Is jouw kind tussen de 9 en 12 jaar en dol op topografie? Dan is de ‘Tiptoi interactieve Globe’ een fantastisch cadeau. Dankzij de speciale globe reist jouw zoon of dochter binnen mum van tijd de wereld niet. Niet in het echt natuurlijk, maar wel op interactieve en spelenderwijze. Met een speciale Tiptoi stift, die je trouwens apart moet aanschaffen, kan het kind een van de vele landen, zeeën of dieren op onze mooie planeet aantikken. Vervolgens verschijnt er interessante informatie in beeld. De speciale Tiptoi stift maakt zelfs dierengeluiden als je op een bepaald dier klikt! Na de bestelling van de globe ontvang je een draaistandaard, een globe en een handig besturingsbordje.

Lees ook: dit zijn de leukste vakantiebestemmingen voor kinderen

Voor iets oudere kinderen: het populaire spel ’30 Seconds’

Oudere kinderen vanaf 13 jaar houden vaak wel van een uitdaging. Wat dat betreft heeft het populaire spel ’30 Seconds’ genoeg te bieden. Bij dit bordspel moet je binnen een halve minuut vijf begrippen omschrijven. Ondertussen moeten een aantal teamgenoten raden wat er bedoeld wordt. Het is het ideale speelgoed voor oudere kinderen en volwassenen omdat het echt samenwerking vereist. Niet voor niets is ’30 Seconds’ dan ook op veel scholen en in tientallen Nederlandse huishoudens te vinden.