Communicatie met dieren

0
1205
blog placeholder

Iedereen heeft zich wel al eens afgevraagd, hoe kan ik met mijn dier praten of hoe kan ik mijn dier laten begrijpen wat ik nu echt bedoel? Dieren kunnen niet praten, maar bestaat er dan een andere manier om met mijn dier te communiceren?

Ja hoor, het kan echt!

Dieren zijn bijzonder gevoelig en ook zeer intuïtief.
Zij voelen snel dingen aan en zijn de pure wezens hier op aarde.
Communicatie bij dieren gebeurt hoofdzakelijk door telepathie, daarom leer je best je intuïtie te gebruiken en je hoofd helemaal leeg te maken wanneer je met een dier wil communiceren.

Eigenlijk is communicatie met dieren direct contact maken met de ziel.
Hou er rekening mee dat zij oprecht en zeer eerlijk zijn, hun antwoorden kennen geen tussenweg.

Concentreer je op het dier en maak er contact mee, ook een goede manier om contact te leggen is langzaam knipperen met de ogen, is eigenlijk een techniek om ze te laten weten dat je met hen wil praten en dat je te vertrouwen bent.
 ‘’Kom hier!’’ ‘‘Luister!’’ is geen communicatie, dan werk je louter op de zintuigen van het dier en wat het kan, maar niet wat het voelt.

Als het dier er voor open staat, stel je een vraag en krijg je een antwoord door gedachten, beelden en gevoel naar hen door te sturen. Als je wil dat je dier naar je toe komt, probeer dan in hun ogen te kijken en een beeld naar hen toe te zenden door je dier in gedachten naar je toe te laten komen. Forceer niks want dat werkt niet.

Je dier zal ook inspelen op hoe jij je zelf voelt. Zit je vol blokkades of sta je er niet voor open, wordt het moeilijk om met het dier te communiceren.
Het heeft ook te maken met hoe jij je voelt en of je er genoeg voor open staat.
Probeer geen eindresultaat te krijgen, dat werkt niet.

Communicatie is louter gedachten uitwisselen en op gevoel werken, hier komt geen dwang of doelstellingen aan te pas.
Vergeet niet dat wij nog iets kunnen leren van de dieren, ze zijn goede leermeesters!