Aanschuiven aan een steigerhouten eettafel

0
1548
steigerhout eettafel

Ben je een echte Bourgondiër en houd je van urenlang tafelen? Dan mag een stijlvolle en praktische eettafel natuurlijk niet aan jouw woonkamer, eetkamer of keuken ontbreken. Nu de lente in volle gang en het mooie weer in aantocht is, doet een mooie tafel buiten het natuurlijk ook goed. Ben jij je hier ook op aan het oriënteren? Je tuin of je interieur geef je een stoere en warme uitstraling met een exemplaar gemaakt van steigerhout. Een ideaal materiaal dat onderhoudsarm én duurzaam is. Deze veelzijdige houtsoort laat zich eenvoudig bewerken een daarom heb je ook volop keuze voor een bijpassende salontafel, sidetables of werktafel. Zie jij jezelf ook al aanschuiven? Ontdek hoe je binnen en buiten met een steigerhouten eettafel een en al sfeer creëert. 

Eindeloze mogelijkheden

De vele uren die we nu al een ruim een jaar verplicht thuis moeten doorbrengen, maken de hang naar gezelligheid groter dan ooit. Is jouw glas ook altijd halfvol en maak je er samen met je gezin of je vrienden ook het allerbeste van? Dan kun je wel een royale tafel gebruiken. Het wordt nog knusser als je rond een eettafel van steigerhout kunt zitten. Of je er nu aan wilt lunchen en dineren, spelletjes wilt spelen of urenlang wit borrelen. Het leuke aan steigerhout is dat er tal van modellen in verschillende stijlen van zijn te maken. In de webshop van een steigerhoutspecialist vind je dus altijd een uitvoering in een formaat dat perfect past bij jouw woonstijl. Een ovale eettafel, een rechthoekige of toch liever een ronde tafel? Het kan allemaal. Ook voor je tuin of je veranda zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maatwerkmogelijkheden

Leef je jezelf graag creatief uit en heb je een tekening voor een persoonlijk ontwerp gemaakt? Of droom je van een eettafel of andere steigerhouten meubelen die zo uniek zijn dat je die in de webshop van een ambachtelijk bedrijf niet kunt vinden? Steigerhout is ook uitermate goed geschikt om er maatwerkmeubels van te maken. Die beantwoorden precies aan jouw wensen en ideeën. Bovendien passen ze naadloos in de ruimte die je ervoor op het oog hebt. Voor een extra mooi effect dat jouw eettafel ook een goede beschermingslaag geeft, kun je het steigerhouten tafelblad laten behandelen met een white wash of een nano coating. Ook voor het onderstel heb je volop keuze, variërend van prachtige houten x-poten of eigentijdse industriële stalen poten.