Inleiding van kunstschaatsen!

0
1680
blog placeholder

Kunstschaatsen is een tak van de schaatsen op ijs (vaak genoemd kunstschaatsen), die zich ontpopt als een concurrerende discipline heel langzaam. In de jaren 1880, werden schaatsen instructeurs ingehuurd door roller ijsbanen te leren schaatsen basics voor beginners en kunstschaatsen manoeuvres tot gevorderde skaters op de quad skates. Kunstrijden op inlines is verschenen op verschillende tijdstippen sindsdien voor ijs cross-training, maar geen erkenning te krijgen als een sport op zich tot 2002, waren toen inline freeskating evenementen voor vrouwen en mannen opgenomen als onderdeel van de World Roller Figure Skating kampioenschappen in Duitsland voor de eerste keer.

Vandaag roller sports zijn inline kunstrijden op schaats frames die ondersteuning bieden voor 3 of 4 wielen in een lijn met een rubberen teen-stop of teen-pick, gemonteerd op kunstschaatsen laarzen. De populariteit van inline kunstschaatsen is gegroeid met de ontwikkeling van hoge kwaliteit inline kunstrijden apparatuur en aanpassingen die het mogelijk maken elke schaatser op een moeilijke manoeuvres poging.

In deze sport, de deelnemers uit te voeren programma van eisen op inline skates. Vele kampioenschappen worden gecombineerd met roller kunstschaatsen, omdat beide disciplines kan hetzelfde type schaatsen oppervlak te gebruiken met een soortgelijke vrije schaatsen, dans en creatieve evenementen. Maar er zijn ook inline alleen evenementen zoals de Parijse Open. Inline kunstschaatsen is momenteel geregeld door de Federation Internationale de Roller Sports, die het ook als een artistiek rolschaatsen sport op inline skates op zijn wereld kampioenschappen. Inline kunstschaatsers over de hele wereld zijn nu het uitvoeren van dubbele en driedubbele sprongen, een reeks van spins, interessante choreografie en alle van de senior niveau dansen tijdens het gebruik van inline skates. Ice kunstschaatsen federatie leden maken vaak gebruik van inline kunstschaatsen voor kosteneffectieve off-ice training.

Roller en ijs liefhebbers kiezen voor inline kunstschaatsen om vele redenen:Inline kunstschaatsen is leukInline kunstschaatsen kan worden gedaan op vele ondergronden op veel locatiesInline kunstschaatsers kan bereiken cross-trainingsdoelenInline cijfer concurrentiemogelijkhedenEr zijn mogelijkheden om te reizenInline cijfer kan een aan de gang zijnde niet-concurrentiële activiteit
Inline kunstschaatsers kan lid worden van een club, skate met vrienden of schaatsen alleen. Inline kunstschaatsen zijn duur, maar de nieuwe instap skates of zorgvuldig geselecteerde gebruikte apparatuur is betaalbaar. U moet de grondbeginselen eerst leren, dan profiteren van cross-training of concurrerende activiteiten in inline kunstschaatsen.