Afvallen door middel van hardlopen

0
1184
blog placeholder

 

Er zijn al erg veel artikelen geschreven omtrent rennen, echter ben ik wel van mening dat de meesten artikelen geen goede informatie, oftewel geen effectieve informatie vrijgeven over rennen mits je daar voor moet betalen!

Ik zal uw gratis belangrijke informatie geven over rennen waardoor u effectief zult afvallen,

zodat u er geen spieren aan zult verliezen en er fantastische resultaten mee zult behalen!

Normaal gesproken als u effectief wilt afvallen door te gaan rennen, moet u minimaal tussen de 60% en 80% van uw kunnen rennen de gedurende 25 tot 30 min om effectief af te vallen, en niet langer dan 30 minuten om geen spier massa kwijt te raken.

Dit was wel een van de meest gebruikelijke methodes van het moment, deze zou u bijvoorbeeld

’s ochtends vroeg op een nuchtere maag moeten uitvoeren om er maximale resultaten mee te behalen. Volgens veel fitness centra’s is dit nog de dagelijkse vorm van effectief cardioen.

Die tijd is nu echter voorbij! Want er bestaat wel degelijk een manier die effectiever is dan alle cardio apparaten in een fitness centrum waarbij u uren kunt trainen er amper tot geen resultaten mee zult boeken!

Jammer genoeg zijn er toch nog veel te weinig mensen die niet op de hoogte zijn van

De Interval Methode,

dit is de nieuwste: maar dan ook gelijk de meest doeltreffendste effectiefste vet verbrandende methoden van de eeuw, dat kan ik u garanderen.

Het mooie aan de Interval Methode is, het hoeft u geen geld te kosten, wel is het raadzaam om goede sportschoenen aan te schaffen en sport kleren te dragen die u fijn zitten.

Hoe gaat de Interval methode in zijn werk?

U begint op normale snelheid te rennen ( tussen de 30 en 40% van uw kunnen) na een korte warming up van 5 minuten, gaat u 70% van uw kunnen rennen, na ongeveer 30 sec tot een minuut, gaat u uw snelheid aanpassen naar 30 of 40% van uw kunnen.

Na een minuut gaat u uw snelheid opvoeren tussen de 70% en 80% van uw kunnen, u houd dit weer een minuut vol en gaat dan weer tussen de 30 en 40% van uw kunnen zitten. U houd deze methoden gedurende 20 minuten vol, bent u op een gegeven moment bevorderd, dan kunt u 30 minuten de gehele methoden uitvoeren.

Als u eenmaal aan de slag gaat met de Interval Methode, zult u al erg snel merkbare resultaten behalen die u eerst voor onmogelijk hield.

Voer de Interval Methoden niet vaker uit als 3 x per week, door 3 x per week de interval methoden uit te voeren, zult u het meest effectief afvallen.

Tevens heeft de Interval Methode nog meer voordelen, u traint niet alleen maar om af te vallen, uw spieren zullen gestimuleerd worden om te groeien, ook uw conditie zal vooruitgang gaan boeken.

Kortom de Interval Methode is gewoon top voor iedereen!