wat is virtual dj en hoe werkt het

0
1533
blog placeholder

Hallo, hier leg ik uit hoe virtual dj werkt en wat het is.

Virtual dj is een progamma die je kunt gebruiken om muziek te mixen. Deze progamma moet je kopen of je download de trial op de website. Virtual dj helpt je er bij. Virtual dj kost als je er alles erop en eraan wilt 74,13 maar alle versies verschillen want als je de home versie wilt is hij gratis!!want er zit bijvoorbeeld een knopje sync bij die de muziek gelijk zet maar dat leg ik dadelijk uit.

Ik ga nu de basis uitleggen van virtual dj.
Als je virtual dj opent zie je 2 mengtafels en een mengpaneel
je hebt knopjes en de belangrijkste zijn pauze, Play en sync.
Als je een liedje afspeelt zie je de beat blokjes en de geluidsgolven.
Om 2 liedjes goed te mixen moet je 2 liedjes kiezen die dezelfde bpm hebben(snelheid).Het beste is als je 2 liedjes neemt die van dezelfde genres zijn(zoals pop, house, techno etc.).
Als je een liedje afspeelt moet je het geluid van de 2e mengtafel uitzetten door het schakelaartje op de mengpaneel naar links te schuiven.
De 2e mengtafel moet je laten afspelen dan moet je op sync klikken zodat de beat gelijk loopt dan moet je de schakelaar rustig naar rechts schuiven
waardoor je het liedje een beetje hoort en dan hoor je of het samen goed klinkt dan wacht je op een moment waar hij perfect klinkt.
Hij klinkt meestal perfect naar dat een liedje een momentje stil is. Als je deze basis goed volgt dan heb je een perfecte mix. Met virtual dj kan je ook een liedje opnemen of rechtstreeks op het internet broadcasten(uitzenden).Ook heeft virtual dj ook effecten zoals beatgrid dan kan je het liedje in
 verschillende stukjes opsplitsen en je hebt geluid effecten zoals een sirene of een saxofoon maar je kan ook in die geluidseffecten jezelf opnemen en toevoegen. virtual dj wordt nog makkelijker als je de skin mixlab download want die is speciaal ontwikkeld om te mixen. Als je wilt opnemen dan ga je naar record en klik je aan wat je wilt en klik je op record dan begin je met mixen nadat je klaar bent moet je weer op het record knopje drukken waardoor hij dan stopt. Je moet niet vergeten dat als je op virtual dj kan mixen dat je het dan ook op echte pioniers kan want daar zit bijvoorbeeld geen sync knopje op dus dan moet je dan zelf op het goede moment doen en dat valt niet mee.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen en veel succes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here