Wat is hardweefsel?

0
1601
retro

De term hardweefsel komt u vast bekend voor, maar waar het nu precies voor staat? In een korte uitleg neem ik u mee in de wereld van hardweefsel. Wat kan je er mee en waar kan ik het aanschaffen.

Hardweefsel, wat is het?

Hardweefsel is een materiaal wat gebruikt wordt voor toepassingen in zware omstandigheden. Het wordt gebruikt voor onder andere katrollen, schroefaslagers, tandwielen en lagerblokken. Door de samenstelling van Phenolhars en katoen krijgt het product unieke eigenschappen, met name de zeer goede slijtvastheid.

Samenvatting Hardweefsel

– Ontzettend maatvast
– Zeer hard
– Geïmpregneerd met phenol
– Een thermoharder op basis van katoenweefsel

Hardweefsel voor iedereen?

Particulieren en hardweefsel, gaat dat wel samen? Ook voor particulieren is het mogelijk om hardweefsel te kopen. Er zijn verschillende doeleinden waar hardweefsel voor gebruikt kan worden. Hardweefsel is een ideaal materiaal voor lampenkappen, elektrische componenten en retro design kastjes.

Bestellen van Hardweefsel

Voor uw bedrijf is hardweefsel de oplossing voor slijtvaste producten. Er zijn diverse bedrijven die hardweefsel aanbieden. Toch moet u opletten bij wie u een order plaatst. Een bedrijf wat hierin is gespecialiseerd en er erg veel van af weet is Kühne. Deze mannen staan altijd voor u klaar mochten er na dit stuk nog vragen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here