Vind een gepaste kindergoochelaar

0
1092
blog placeholder

Het is niet altijd even makkelijk om een goede kindergoochelaar bij u in de buurt te vinden. Vooral wanneer u weinig ervaring met goochelen en het boeken van een goochelaar heeft. Stel nou dat u als vader van uw kind te horen krijgt dat hij /zij een goochelaar op zijn / haar feest wil hebben. Waar kan u dan een goochelshow boeken? Een snelle oplossing is het openen van uw laptop en uw browser en daarna uw Google zoek machine te openen.

Wanneer u een kindergoochelaar voor uw feest zoekt, ga dan na of hij zij geschikt is voor uw kinderfeest.

· De goochelaar moet er kleurrijk en netjes bij lopen.
· Als hij geschminkt is dan mag dat de kinderen niet te veel afleiden of bang maken.
· De goochelaar moet het publiek op zijn gemak kunnen stellen.
· De goochelaar moet om kunnen gaan met de mondige opmerkingen van de kinderen. En trucjes weten om hun aandacht te kunnen krijgen.
· De goochelaar creëert met behulp van makkelijke goocheltrucs zijn interactie met het publiek.
· De goochelaar deelt cadeautjes uit, denk hierbij aan snoep, ballonnendieren en goocheltrucs.
· De goochelaar kan de kinderen een paar goocheltrucs leren.
· De goochelshow is niet alleen interactief en leuk om naar te kijken. Het is ook nog eens leerzaam. 

Bent u één van de ouders, die een kindergoochelaar zoekt? Vraag dan naar een entertainer die aan bovenstaande criteria voldoet. Bij veel goochelaars kan u kiezen om hem geanimeerd te laten komen denk hierbij aan bijvoorbeeld een clown, tovenaar, medicijnman enz. Op deze manier kan u helemaal aan de wensen van uw kind voldoen. Goochelshows zijn erg populair bij kinderfeestjes. Hierdoor is een kindergoochelaar met een educatieve goochelshow een graag geziene gast op scholen geworden. Zo’n show biedt dan niet alleen entertainment maar kan je ook nog eens op verschillende gebieden onderwijzen zoals op bijvoorbeeld assertiviteit en verslavingsproblematiek. Een goochelshow kan hierdoor een belangrijke (maatschappelijke) boodschap over brengen.

Welke goocheltrucs zijn het meest toepasbaar bij een goochelshow voor kinderen?

Huur een kindergoochelaar met ervaring in. Iemand die zich vooral in deze doelgroep heeft gespecialiseerd. Een goochelaar met weinig ervaring weet niet goed welke technieken en trucs helpen om de aandacht van de kinderen vast te kunnen houden. En kan ze dan niet op hun magische reis meenemen. Hulpmiddelen als makkelijke goocheltrucs, presentatie en acteren zorgen er al voor dat de kinderen ademloos en vastgeplakt op een stoel blijven zitten. Maar wanneer er iets onduidelijk of spannends te zien is dan staan er zo 5 kinderen (onverwacht) op het podium. Een goede kindergoochelaar weet dit op een pedagogische manier op te lossen. Een aantal makkelijke goocheltrucs die hun nut tijdens een kindershow hebben bewezen zijn:

· 20-th century silk
· Misers dream
· Slap touw dat stijf wordt
· Invisible deck met Jumbo kaarten
· Magisch kleurboek
· Veren bloem boeket (productie)
· Linking Rings
· Snoep of koek (productie) duivenpan
· Jongleren
· Geleende ring laten verdwijnen
· Vermeerderende bananen
· Sponsbal verandert in een grote konijn
· Sponsbal blendo

Dit zijn een aantal makkelijke goocheltrucs waarbij u met behulp van een paar simpele handelingen al snel de truc onder de knie krijgt. Voordelen hiervan zijn dat u uw aandacht volledig op de presentatie en de kinderen kan richten. Daarnaast is het belangrijk dat een truc opvalt en makkelijk te volgen is. Breng dit met veel humor en interactie dan zal je merken dat de kinderen helemaal in de show op zullen gaan. Hoe meer ze lachen, klappen en zelfs schreeuwen hoe meer succes u als kindergoochelaar zal hebben.

Dus, plezier van de kinderen staat bij een kindergoochelaar bovenaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here