Veilig surfen, uw zaak!

0
1091
blog placeholder

Veel mensen beseffen kennelijk niet dat zij zelf risico,s aantrekken door hun surf gedrag, we surfen en zoeken wat af naar cracks voor programma,s die we eigenlijk niet willen betalen en dus zoeken wij even een crack ervoor op het internet, wat we kennelijk niet beseffen is dat daar volksstammen op ons zitten te wachten tot wij zo onnozel zijn om te geloven dat een hacker gratis zijn arbeid om programma,s te kraken aan ons weg geeft, nee voor wat hoort wat nietwaar!
U krijgt de code maar ook gelijk een ongewilde gast mee die de achterdeur openzet voor de hacker die weer op zijn beurt uw computer gebruikt voor zijn inkomsten, spam!
In de wereld van spammers gaat het om grof geld, daar gaan grote bedragen in om en u helpt er dan doodleuk aan mee!
Over het algemeen zijn er voldoende goede gratis alternatieven voorhanden die u gratis kunt downloaden zonder ongewilde gasten er bij te krijgen!

Nu komen er ook in China veel mensen op het internet bij die ook geld willen verdienen aan u en mij en ook zij weten in notime wat onze interesse,s zijn en daar spelen ze handig op in!
Dus alle goede bedoelde afspraken over een veiliger web zullen voorlopig weinig uithalen en dan moeten wij het doen met onze gezonde verstand!
Enkele goede adviezen, mijd sites die gratis cracks aanbieden om een duur programma te kraken, zoek liever een alternatief.
Als u uw e-mail adres wil gebruiken op het web kies dan voor Google,s webmail, deze heeft een uitstekende spamfilter en u kunt uw mail lezen online zonder dat de berichten op uw harde schijf terecht komen.
Wie een liefhebber is van vrouwelijk schoon en daar graag meer van wil zien moet ook voorzichtig zijn, ook hier wil men graag aan u verdienen, een creditkaart geeft dan snel toegang tot veel vrouwelijk schoon.
Wat u zelf kunt doen om veiliger te surfen is te zorgen dat u goed beschermd bent, een goed antivirusprogramma en een goed spyware programma evenals een firewall en een dosis gezond verstand, klik nergens op dat zegt dat u besmet bent en zij uw pc gratis scannen en schoonmaken!
Kies een veilige browser en zorg dat uw computer goed is ingesteld en gebruik uw gezonde verstand, voor wat hoort wat dat geld ook bij hackers en andere websites die aan u willen verdienen!
Even enkel tips op een rij:
Klik nooit op pop ups die beloven uw computer schoon te maken.Mijd warez sites die gratis cracks beloven.Verstrek nooit bank gegevens aan iemand!Gebruik NOOIT uw creditkaart.Gebruik voor e-mail adressen op het web een webbased e-mail, Googlemail bijvoorbeeld.Internet bankieren? kijk of u beveiligd bent en verstrek nooit inlog gegevens of nummers!Gebruik uw gezond verstand!
Dus een gezond verstand is één van de beste beveiligingen van uw computer!
Veel veilig surfplezier op het WWW!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here