Vampieren

0
1198
blog placeholder

Nosferatu

Betekent “nachtwezen” en kan verwijzen naar elk schepsel van de nacht: weerwolven, zombies, vampieren, demonen, etc. Bij gebruik voor vampieren verwijst het doorgaans naar het meer grotere ras in tegenstelling tot het meer populaire knappe ras.

Mullo

Zigeuners of Roma geloven tradotioneel dat de zielen van de doden achterblijven dicht bij hun lichaam en soms wensen om terug te komen. De mullo, de Roma versie van de vampier, komt meestal terug naar de mensenwereld om wraak te nemen op een familielid die op de een of andere manier iets verkeerds heeft gedaan tegen de dode persoon. Ze zuigen het bloed van hun slachoffers en anders straffen ze hem of haar. Zigeuners geloven ook in de dampier, de zoon van een vampier en een sterfelijke vrouw, meestal de vampiers weduwe die bekwaam is in het jagen en doden van vampieren.

Sanguinarians

Ze drinken bloed netjes, niet door te bijten in de nek. Ze voelen zich ongemakkelijk in de zon, maar ze zullen niet branden. Ze kunnen Christen zijn of van elk andere religie. Niet allen van hen zijn duivelsaanbidders. Iemand in de vampier levensstijl die een fysieke dorst, behoefde, drang heeft  naar bloed (wat een niet erotische aard is) in meer significante hoeveelheid dan meestal nodig of gewenst is door andere bloeddrinkers. Sanguinarians (een woord uit de latijnse wortel “sanguinarius”, wat “bloeddorstige” betekent) profiteren blijkbaar niet van de voordelen van pranische energie, of anders zijn ze niet in staat zich psychisch te voeden, zoals de psi en energie vampieren, voor wie het bloed en pranische energie blijkbaar uitwisselbaar zijn. Sang vampier: afkorting van Sanguinarian die bloed of een ander levenssap gebruiken om aan energie te komen (dit kan ook vanuit een appel of ander vers fruit). Deze vampieren hebben de “drang” voor bloed, dit zal steeds meer toenemen tot ze gedronken hebben. Dit is niet fetisch of wat dan ook, het is iets wat diep vanuit hen komt.

Dampier

Een half ras, deels mens, deels vampier. Verscheurd tussen zijn of haar vampier dorst naar bloed, dat word onderdrukt door zijn of haar menselijke kant. Heeft vampier kracht en geen van hun zwakheden, met uitzondering voor dorst naar bloed. Iedereen met zowel vampier als menselijk bloed is een dampier. De nakomeling van een vampier en een mens. Ze wijzen vaak hun vampier bloed af en worden vaak zeer succesvol als vampier jagers vanwege hun geavenceerde mogelijkheden. Echter, ondanks hun bijdrage aan het menselijke ras, werden ze voortdurend niettemin afghewezen vanwege hun vampierbloed. Zo brachten ze hun levens vaak door als nomade, verworpen door zowel mens als vampiers. Vampiers als gevolg van zwakte, mensen als gevolg van angst voor de kracht van de dampier.

Psi vampieren

Afkorting van psychische vampier. Die gebruiken energie van de mensen of hun omgeving om aan energie te komen. Ze kunnen zich ook op andere manieren voeden. Bepaaald voedsel of bepaalde energie kan hun lust voor korte tijd doen verdwijnen, maar de energie van de mens is toch het sterkst. Deze is het langst werkzaam. De leeggezogen persoon voelt zich daarna volkomen uitgeput. Gewichtsverlies en depressies en andere “bijwerkinge” kunnen daarnaast ook bij deze persoon optreden. De “vampier” zelf ontkent vaak dat hij of zij dit doet en het zou helemaal inkruisen tegen zijn of haar normen en waarden. Vaak zijn het mensen die hulp nodig hebben, maar het niet direct vragen, maar indirect. Dus door het aftappen van energie. Intimiteit speelt hier ook een rol bij. Hoe intiemer je bent met een persoon, hoe makkelijker het voor de ander is om “af te tappen”. Een groot deel van deze “vampiers” weet helemaal niet dat ze het doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here