Spaarprogramma’s op het internet

0
1245
blog placeholder

Er zijn nogal wat spaarprogramma’s te vinden op het internet en elk spaarprogramma geeft een soort van vergoeding in de vorm van punten. Deze punten kan je laten omzetten in geld en vanaf een bepaald bedrag kan je het laten uitbetalen. Vaak is dit al vanaf 10 euro.Wat je er voor moet doen wordt ook duidelijk uitgelegd. Je begint met het aanmaken van een account. Hiervoor alleen al ontvang je een bonus, omdat je als nieuw lid binnenkomt. Dan kan je echte sparen beginnen. Je kan punten sparen door mails te lezen of door enquêtes in te vullen. Ook door het aanbrengen van een nieuw lid kan je zelf een bonus ontvangen van maar liefst 1 euro per aangebracht lid. Ook kan je punten verdienen door een spelletje te spelen of mee te doen aan prijsvragen. Aan spaarprogramma’s zijn ook webwinkels verbonden. Als je dan via het spaarprogramma iets besteld uit een webwinkel die daarmee is verbonden krijg je per uitgegeven euro ook punten. Zo staan er voordeeltjes en kortingsacties vermeld van diverse webwinkels en als je toch iets wilde bestellen is dat een weer een mooie deal!
Tip: Zorg alleen wel dat je sterk in je schoenen staat en niet zwicht voor alles wat voorbij komt, want dan zijn de rollen omgedraaid en gaat het je geld kosten in plaats van verdienen!

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van spaarprogramma’s die erg betrouwbaar zijn. maar dat is nog lang niet alles hoor. Als je goed zoekt zijn er nog vele meer:

NuCash
Gekkengoud
Moneymiljonair
Money-express
IPay
Realpay
Euroclix
De beste mail
Meergeldmails
Advertentieklikkers
CashHier
Knaakland
Geldpakker
Jiggy
Geldkoets
Sneleuro
Hitgeld
Winmails
Goudpot
Snelverdienen
Zinngeld
Bonuscashen

ER zijn ook spaarprogramma’s waarmee je geld kan verdienen enkel door enquêtes in te vullen. Zo werk je bijvoorbeeld mee aan een marktonderzoek of geef je informatie over inkomsten en uitgaves van de gemiddelde gezinnen. Ook kan je je mening over bepaalde producten geven zodat men deze enigszins kan verbeteren of veranderen. Ook van deze programma’s heb ik een aantal voor je op een rijtje gezet:

ConsuMeningen
GlobalTestMarket
Itomart Gfk
PanelClix
PanelWizard
Beloon je mening
Stempunt
Opinionbar

Tip: Ga alleen op een aanbieding in als je deze echt nodig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here