Schoenenmode winter 2009/2010

0
1043
blog placeholder

En massaal gaan we richting winkelstraat! Want je zomerschoenen, die kunnen echt niet meer. Niet alleen omdat het koud wordt en die open teen wat blauw begint aan te lopen, maar ook omdat er gewoon weer een érg leuke winter-garderobe in de winkels ligt. Kijk mee wat de experts nu weer voor ons in petto hebben. Looking for the perfect shoe!

Op de catwalk werd al gauw duidelijk wat er in zou worden deze winter, waar het schoenen betreft: Ultra hoge hakken en mega plateauzolen. En inderdaad, de stiletto doet ook nog gewoon mee! Handig als je straks door de sneeuw ploetert op weg naar je werk? Niet echt.. Maar voor een feestje zeker de moeite waard, want er zitten weer plaatjes bij hoor!
En we blijven bij hoog. (maar dan net even anders). Ook de over knee-laars is namelijk weer helemaal hot. Comfortabel? Misschien ook niet echt, maar warm dan weer wel. Als het woord ‘sletterig’ nu bij je opkomt moet je eerst even in de winkels gaan kijken. Deze winter wordt namelijk laten zien, dat de ultra hoge laars ook zeer stijlvol kan zijn.

Maar geen zorgen, de winkels zullen ook weer overlopen van de enkellaarsjes en pumps deze winter. Stijlvol en het loopt net even iets gemakkelijker. Je zult ze weer zien met veel strikjes, gespjes en franjes, zolang het maar speciaal is!
Maar de kleuren passen voornamelijk goed bij de standaard feestjurk. (Lees galaaaa!!!) Zwart, bruin en rood voeren namelijk de boventoon, net als leer en suede. Deze stofjes gaan we overigens ook veel in combinatie met elkaar zien, verwerkt in één schoen. En uhm… ook de dierenprint krijgen we te zien. A la reptiel. Dat moet je net even mooi vinden.

De ronde neus maakt overigens weer plaats voor de vierkante en de puntneus. Stoer! Want hoewel de tuttige ronde neus goed beviel, zijn we wel weer toe aan iets nieuws.

Overigens gaan veel jongeren ook weer voor de Uggs. Die aaibare schoenen die zo lekker zitten, je weet wel! Ze zijn nog altijd in veel winkels te koop. Alleen moet je voor de echten wel even flink in de buidel tasten, want ze zijn niet goedkoop. (Lees: vaak over de 200 euro) Maarjah, je moet er wat voor over hebben om modebewust en ook nog eens warm aan de voeten te zijn. Wat dat betreft is de Ugg een goede optie.

Een fijne winter!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here