reviews schrijven

0
1046
review schrijven

Er zijn al een behoorlijk aantal artikelen over geld verdienen vanuit huis. Toch ga ik er nog eentje aan toevoegen. Reden dat ik reviews schrijven wil promoten is omdat het echt werk is waarin je als je actief bent ook een leuke collega groep op kan bouwen. Al het overige thuiswerk is in de regel echt alleen werken zonder ruggespraak, en zonder aanspraak. Middels dit artikel wil ik aangeven hoe dat bij reviews schrijven werkt.

Wat zijn reviews

Reviews zijn je persoonlijke meningen over een product of dienst. Een review schrijf je over dingen die je in je bezit hebt, die je hebt gebruikt of waar je op een andere manier mee in aanraking bent gekomen. Het is de bedoeling van een review dat je mensen die van plan zijn het product aan te schaffen van informatie voorziet waarop zijn hun keus kunnen maken of ze het product wel of niet willen hebben.

Verschil tussen ander thuiswerk en reviews schrijven

Bij betaalde mails is kwaliteit van het werk wat je levert niet belangrijk. Je klikt op de advertenties en je geld wordt bijgeschreven op je account, je klikt op de enquêtes en je geld wordt bijgeschreven op je account.

Bij artikelen schrijven ben je heel erg afhankelijk van je publiek. Je kunt een steengoed artikel schrijven maar als het bepaalde mensen niet interesseert wordt het niet gelezen en krijg je dus ook geen inkomsten vanuit je advertenties. Artikelen schrijven kan best leuk geld opleveren maar je moet echt op zoek naar dingen die vaak gezocht worden op internet wil het voor een groot publiek toegankelijk worden en wil je heel veel klikken op je advertenties krijgen.

Reviews schrijven daar bepaal je zelf hoeveel je wilt verdienen. Hoe meer reviews je schrijft hoe meer je kunt verdienen. En des te beter je reviews zijn, hoe meer je kunt verdienen en hoe actiever je bent op de site hoe meer je kunt verdienen.

Het werkt als volgt

Een goed review schrijven gaat volgens bepaalde regels. Het is belangrijk dat je kennis neemt van die regels en niet zomaar in het wilde weg gaat schrijven. Op het moment dat je een (goed) review hebt geschreven dan komt het online te staan en wordt je beoordeeld door je collega’s. Die beoordelingen zijn geld waard, iedere beoordeling daar krijg je geld voor en hoe hoger je beoordeling, hoe hoger het bedrag wat je betaald krijgt. Daarnaast zijn er ook heel vaak acties waarvoor je extra bonus kunt halen bij een review. Dat is even in grote lijnen waar het om gaat.

Hoe start je

Als je het goed wilt doen is het belangrijk dat je niet van start gaat met schrijven maar met lezen. Het is belangrijk dat je reviews opzoekt die beoordeeld zijn met een Zeer behulpzaam of een Uitmuntend. Het is belangrijk dat je deze reviews eens gaat bekijken, hoe ze opgebouwd zijn, welke informatie er wordt gegeven etc. Als je weet hoe een review is opgebouwd en welke informatie je nodig hebt ga je die informatie voor je eigen product opzoeken.

Review maken

Als je al de informatie die je nodig hebt bij elkaar hebt ga je er een vloeiend verhaal van maken. Werk net als in een artikel met kopjes en subkopjes zodat je review overzichtelijk wordt. Geef heel duidelijk je eigen mening over het product weer in de conclusie of in eigen mening en benoem alle belangrijke dingen van je product. Op het moment dat je review goed in elkaar zit naar je gevoel ga je het publiceren.

Commentaren

Bij de beoordeling van je product krijg je commentaren. Dit is over het algemeen opbouwende kritiek en zullen ze aangeven hoe je je review kan verbeteren. Neem die tips ook ter harte en of herschrijf je product. Net als bij alles geldt, alle begin is moeilijk en Keulen en Aken zijn ook niet op 1 dag gebouwd.

Hoe krijg je beoordelingen

Als je nieuw bent op de site zul je beoordelingen krijgen van de vaste groep mensen die beoordeelt, het is echter wel belangrijk dat je zelf ook actief op de site bent en ook mensen gaat beoordelen. Voor iedere beoordeling die je zelf doet en voor ieder commentaar wat je geeft krijg je communitypunten. Je verdient er dus geen geld mee maar punten. Naast de punten (waar ik zo meer over ga vertellen) zullen die mensen die jij beoordeelt ook jou weer terug beoordelen. Jij zorgt dat zij geld verdienen door ze te beoordelen. Dus als je actief andere mensen beoordeelt zullen andere mensen ook actief jou gaan beoordelen. En hoe meer beoordelingen je krijgt hoe meer geld je verdient. Het is dus zaak om dagelijks naast het schrijven van reviews ook tijd uit te trekken om andere mensen te beoordelen. Op de homepagina van de site vind je een kopje: “de meest recente reviews”. Als je die dagelijks allemaal beoordeelt dan zullen al die mensen ook jouw reviews beoordelen.

Communitypunten

Voor iedere review die je schrijft maar ook voor iedere beoordeling die je krijgt, of iedere beoordeling die je geeft krijg je communitypunten. Bij een bepaald aantal punten krijg je een kleurtje voor je naam, als je dan weer meer punten hebt verandert dat kleurtje. Aan die kleur is te zien hoe actief je bent op de site. In de eerste instantie heb je wit maar als je actief werkt krijg je al spoedig groen. Hoe hoger je kleurtje hoe meer mensen je ook zullen beoordelen. Vanaf een bepaalde kleur wordt je ook vermeld op de voorpagina wat ook weer meer bezoekers naar je reviews zal trekken. Je verdient dus geen geld met je communitypunten maar ze zijn wel ontzettend belangrijk.

Collega’s

Als je actief bent op de site zul je zien dat je collega’s je gaan waarderen en dat je via je gastenboek langzaamaan leuke contacten krijgt met je collega’s. Wil je nog meer weten over de reviews? Klik dan op het artikeltje hieronder, waar je nog veel meer uitleg krijgt over reviews schrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here