Plannen van de illuminatie

0
3411
blog placeholder

Om te beginnen zal ik even alles op een rijtje zetten. Dit zijn geen verzonnen plannen of haatzaaierij, maar feiten die overigens door de illumisten zelf ook worden toegegeven, maar niet ver verspreid zullen worden, omdat zij alles in de hand hebben. Ook het internet ja. Deze plannen zullen alle antwoorden op je vragen geven waarom en hoe dingen verlopen zoals ze gaan.

– Religie wegdrijven (denk aan het boek en de film ’the secret’, godslastering in o.a muziekvideos etc.)
– Seksuele lust vergroten beginnend bij jongsafaan (denk aan tekenfilms voor kinderen met verborgen boodschappen die zij onbewust opslaan.
 Heb je je nooit afgevraagd waarom deze tekenfiguren nooit kleren aan hebben of rare vormen die op geslachtsdelen lijken?)
– Vaccinaties verplichten die ziektes veroorzaken en om onze capaciteit en vemogen te verminderen.
– Medicijnen voor o.a aids en kanker geheim houden, anders zou de wereldbevolking nooit veminderen en alleen vermenigvuldigen. Ziektes zijn gecreeerd door hen zelf om ons uit te roeien.
– Andere wereldtopgeheimen zijn: de holle aarde met bevolkingen die daarin leven en buitenaards leven.
– Iedereen die probeerd illuminatie tegen te gaan, opsporen en vermoorden
– Illuminsten moeten hoge functies in educatie, medische zaken, politiek en zaken bezitten. (Zodat wij nooit boven hen kunnen staan om met ze in strijd te gaan Al deze bovengenoemde zaken beheren de wereld, althans het systeem wat ZIJ gecreëerd hebben).
– De bevolking hypnotiseren en brainwashen met behulp van muziek, valse berichten in de media, nieuws, etenswaren, marketing etc. Al deze middelen denken wij nodig te hebben om te leven, maar zo zijn wij slechts door hen op denkwijze gezet. Daarom zullen mensen ook niet bedenken dat illumisten dit tegen ons gebruiken om ons een bepaalde denkwijze van het leven en het woord ‘normaal’ te geven.
– Homoseksuele als normaal en natuurlijk beschouwen
– De evolutietheorie introduceren, god verdrijven en eigen verzonnen religies toestaan zoals bijv. het geloof in jezelf (denk weer aan ’the secret’ en de kwantumfysiciatheorie. Ze laten het vredig, vrij en simpel voelen, maar de bedoeling is om simpelweg de ware religies weg te drijven en niet te vergelijken zijn met woorden en zinnen van religies verzonnen door de mensheid zelf).
– Vrouwenemancipatie introduceren om zo ons originele ziel te verwarren en verwijderen uit ons geheugen. Zo hebben wij plaats vrijgemaakt om te geloven in alles wat NIET-natuurlijk is, maar wat wij nu denken dat natuurlijk is. (door de jaren heen wordt alle nonsens logischer)
– Duivelse boodschappen doorgeven aan het onderbewustzijn die mensen tot het kwaad aanzet.
– Het aanbidden van Satan introduceren en accepteren als iets wat normaal is. (denk aan het geloof Satanistisch. Bedenk je even hoe zoiets normaal kan zijn? Iedereen weet dat Satan aan de kant van het kwaad staat. Geen origineel menselijk ziel wil het kwaad zien. Gebrainwashed? Ja!
– Het kwaad in de mens naar boven halen zodat o.a lust, wraak, egoisme, arrogantie, hebzucht etc. naar boven komt.
– stereotypes aanmoedigen om zo de van de illumisten gewenste samenleving te creëeren.
– Een sterk geloof zoals de ‘Islam’ als slecht geloof laten overkomen in o.a de media, omdat zij een grote bedreiging vormen voor de illumisten. Zij zijn het enige geloof die zich niet aanpast aan de tijd waarin wij leven. Ietswat illumisten graag willen zien, zodat zij alles kunnen besturen, aangezien zij bepalen wat de tijd met zich meebrengt. Zelfs het christendom is gemanipuleerd en omgelegd door illumisten. Zij stonden hun kerken af voor beschilderingen van illumisten (o.a het pyramideteken met een oog erop boven jezus. Natuurlijk vervaagd en niet te zien wanneer je er geen aandacht voor hebt. Overigens niet op elke beschilderingen). Ook de paus zelf geeft het toe. Zijn woorden waren dat God sliep en zolang hij slaapt, hij gebruik maakt dat God zich niet richt op wat er op de aarde gebeurd. ( Bedenk je goed dat vooral sinds 9-11 de Islam slecht naar voren is gebracht, maar dit slechts een stunt en zelfbedachte actie was van de illumisten. Wat ook bekend is. En dat onwetende moslims ook om jou heen uiteraard ook worden omgezet tot wraak en kwaad door alle ophef in de media en haatzaaierij, zal de bevolking met elkaar vechten en zullen zij slecht lijken, terwijl de illumisten te stichters zijn wat leugens en haat).
– Mensen laten geloven dat politiek en goede doelen er zijn om de mensheid te helpen en de wereld te beteren, maar deze worden slechts gebruikt om de wereldleiders te doen verbloemen. Zij zijn er om slechtheid te creeëren en te heersen. (Vrede zou niet moeilijk zijn, maar illumisten streven daar niet naar. De wereld zou allang een goede planeet kunnen zijn, de problemen in bijv. Afrika zouden allang opgelost zijn. De leugens over te weinig geld bestaan niet. Zij maken het geld! Maar ze willen simpelweg een duivelse wereld creëeren dus dat gebeurd ook. Deze middelen zoals goede en politiek zijn er alleen om ons te doen geloven dat ze er zijn om te beteren, terwijl ze het ondertussen gebruiken voor andere doeleinden en wij het niet door hebben).
– Chemische stoffen in de lucht lozen, in voedesl waren verwerken en dagelijkse gebruiken die vervolgens ernstige ziektes en aandoeningen veroorzaken om ons uit te roeien en te verslappen.
– De bevolking ten domme houden, manipuleren, brainwashen en laten geloven in een gemaakt systeem door de illumisten (terwijl dit eigenlijk helemaal niet het ‘leven’ inhoudt. Wij hoeven al deze problemen die we dagelijks meemaken niet te hebben, zij zijn gekomen door ons leefsysteem, niet door het ‘leven’ zelf. Denk aan stress van werk, school, vrienden, relaties etc.)
– Zaken als het milieu, broeikaseffect en energiebesparing voor eigen belang zijn leugens. Die zijn er slechts om olie voor de illumisten te besparen zodat zij voor hun geplande derde wereld oorlog en het leven wat er daarna volgen zal genoeg olie bevatten en de wereldmacht hebben, omdat er elders geen olie meer zal zijn.
– Zaken als terroristische aanslagen zijn bedacht en geactiveerd door de mensheid zelf om zo haat te zaaien ter gevolg van oorlogen en het uitroeien van de mensheid door de mensheid zelf. Zo zullen de illumisten veilig achter zitten zonder dat iemand hen verdenkt van moord, maar de schuld leggen op een bevolking die een andere bevolking dood en zo meer haat zaait.
– Zaken als ziektes maken om zo vaccinaties te verplichten die juist slechtheid zullen veroorzaken en teweegbrengen.
– Zaken als de economische crisis verzinnen om de wereld af te leiden van wat er werkelijk aan de hand is. En de mensheid in rep en roep te brengen om problemen die er eigenlijk niet zijn! Wij graven zo ons eigen graf. En wie werken er ongezien achter de schermen? Illumisten.
– De eerste en twee wereld oorlogen zijn zelf bedacht. De derde wereld oorlog ook. Deze is bedoeld om de wereldbevolking uit te roeien tot er maar 500 miljoen mensen over zijn. Dit geeft hun makkelijkere controle over de mensheid en om ze de richting op te sturen die de illumisten willen. De bevolking zelf heeft hier niks mee te maken, maar zij vermoorden elkaar, creëeren haat en activeren de oorlogen. Ook bedoeld om de mensheid uit te roeien en verhalen te maken die wij in ons geheugen gepropt zullen krijgen vanaf onze eerste geschiedenisles op school (eigenlijk al eerder op tv, mensen om ons heen die denken ons iets nieuws bij te leren maar ontwetend zijn enz.)
– Het jodendom wordt op de achtergrond gehouden, terwijl zij juist alles beheren (denk aan de media, grote bedrijven etc.) Aldus zij zijn de illumisten en geen vergelijkbaar geloof met christenen of moslims. En dat terwijl er in hen boeken duivelse praktijken staan die zij moeten uitvoeren. Alle hoge functies worden ook beheerd door Joden, maar daar wordt niets over bekend gemaakt of geen analyse over gemaakt. Omdat zij dat kunnen verbergen, aangezien zij zelf alles onder controle hebben. (denk ook aan de zeerollen)
– Religies die hun heilige boek veranderen met de tijd, aldus veranderen naar de wensen van illumisten.
– Illumistische leden bezoeken hoge universeiten zoals Yale, Pinceton in de hoge staat Amerika (waar alle praktijken nu het meest plaatsvinden) en op die universeiten naar studenten zoeken die geschikt zijn voor hoge functies en hen te verleiden hiermee zodat zij ze aan zullen nemen en zich binnen het illuminatieschap vestigen. Deze functies lijken aantrekkelijk te zijn, maar ondertussen tekenen ze het contract van de duivel. Vaak zonder dat ze het weten. Alleen de hoge graad van de illumisten weet precies wat hun lidmaatschap inhoudt.
– Alle banken worden beheerd en zijn gecreëerd door illumisten met als visie: zonder geld, geen macht! Aldus, zij beheren zelf alles in dit systeem, omdat zij het beheren en dus ook bepalen wie het beheren. Oppermacht dus.
– Seks voor het huwelijk als gewoonte beschouwen en de principes van het leven die zorgde voor een reine ziel wegdrijven en laten geloven dat dit ‘ouderwets’ en ‘preuts’ is (dit is slechts bedacht door de illumisten. Tijd heeft geen invloed op de mensheid, tijd heeft niks te maken met ons principe of leven. Het is het leefsysteem die zij creëerde die ons doet geloven dat wij geen kant op kunnen mits wij hun leefsysteem en bijgehorende ingrediënten niet volgen).

Voor ongeloof check even de bijgeleverde link. Illumisten zijn aanhangers van Satan, aldus satanisten. Kwaad en slecht is wat zij verachten. Om het besef te krijgen van de regels die satanisten moeten volgen om zichzelf zo te mogen noemen zie bijgeleverde link.

Wil je iets doen tegen illuminatie? Voeg je dan aan bij de bijgeveleverde Facebook-pagina om meer info te krijgen of zelf actie te ondernemen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here