Pagerank linkbuilding

0
966
blog placeholder

Was het maar waar!

Een hogere PageRank leidt er niet automatisch toe dat de posities in Google stijgen. Een hogere PageRank geeft wel aan dat u goed bezig bent met linkbuilding. Goede linkbuilding zorgt ervoor dat uw websites in Google stijgen, mits uiteraard de on page optimalisatie van uw website goed geregeld is.

Google heeft regelmatig updates gedaan van de PageRank en het lijkt erop dat de PageRank nu elke 3 maanden worden bijgewerkt.

Hogere PageRank dus hogere positie?

Was het maar waar! Een hogere PageRank leidt er niet automatisch toe dat de posities in Google stijgen. Een hogere PageRank geeft wel aan dat u goed bezig bent met linkbuilding. Goede linkbuilding zorgt ervoor dat uw websites in Google stijgen, mits uiteraard de on page optimalisatie van uw website goed geregeld is.

Meer linkbuilden dus hogere positie in Google?

Vaak wel inderdaad, tenminste als u linkbuilden goed uitvoert en als alle andere voorwaarden op de website zelf goed zijn ingevuld. Zomaar wat in het wilde weg linkbuilden kan zelfs leiden tot lagere posities. Maar met linkbuilden alleen hebben we wel indrukwekkende resultaten gezien. Vaak zelfs binnen een dag. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here