Hoger In Google Komen:

0
1200
blog placeholder

Hoger in Google komen wil iedereen. We weten wel dat het belangrijk is. We weten dat steeds meer mensen online op zoek zijn naar iets wat wij te bieden hebben. Er worden steeds vaker aankopen gedaan via het net. Surfen is het surfen niet meer. Google is niet alleen een grote bron van eindeloze informatie. Google IS internet.

Grote internet marketing bedrijven houden hun marketing geheimen goed bewaakt, terwijl zij in een dure Bentley door de stad rijden.  Tijdens een gesprek met een internet marketing expert is het van belang dat de internet marketing specialist dezelfde taal spreekt als die van de ondernemer. Exacte termen en dure woorden welke internet marketing aangaan, zeggen de ondernemer meestal niets. Zij willen gewoon hoger in Google komen! Vreemd dat juist de Bentley bestuurder dit niet lijkt te begrijpen. Of zou dit juist een tactiek zijn, om ondernemers te overweldigen en hen vervolgens een onrealistisch contract te laten tekenen?

Ook ik ben een internet marketing specialist. Ik rijd niet in een Bentley. Ik pak het liever anders aan.

Als je hoger in Google wilt komen, heb je kennis en begeleiding nodig. Een coach die je helpt om jouw bedrijf meer online exposure te geven.
Je kunt kiezen om je kennis te verbreden om zelf hoger in Google te komen, of je kunt een marketing coach inhuren die al het werk uit handen neemt. Een keuze bieden is belangrijk. Zolang ondernemers in het ongewisse blijven betreft internet marketing en online branding, is er geen keuze mogelijk. Zij worden geforceerd de keuze te maken om een marketing bedrijf in te huren. Zij moeten er maar op vertrouwen dat alles goed komt, en dat hun website inderdaad hoger in Google komt.

Logica zegt mij, dat wanneer een cliënt mij inhuurt als marketing specialist om met het bedrijf hoger in Google te komen, de volgende verwachtingen heeft:

1. Expertise
2. Daadkracht
3. Interesse in het bedrijf
4. Bereikbaarheid voor vragen/ onduidelijkheden/informatie, etc.
5. Begeleiding
6. Persoonlijke aandacht

Mijn persoonlijke mening is dan ook, dat de cliënten waar ik mee werk, mij hetzelfde bieden. Een uitwisseling van kennis om het beste uit jouw bedrijf te halen, zowel online als offline. Een samenwerking van professionals met hetzelfde doel: hoger in Google komen. Meer exposure. Online branding.

Wat is Online Branding?
Dit is een term welke gebruikt wordt om jouw bedrijf op de kaart te zetten op het internet. Wanneer jouw website op de tiende pagina van Google staat, zal je hoogstwaarschijnlijk geen klanten bereiken die wel naar jouw produkten of diensten op zoek zijn.
Dit is een belangrijk gegeven, want steeds meer mensen zoeken naar produkten en diensten op het internet!
Denk eens aan de laatste keer dat jij op het internet was. Waar was je naar op zoek?
Informatie, een produkt, een adres?

Het is dus extreem belangrijk om aan online branding van jouw bedrijf te werken. Het doel is dat jouw bedrijf zichtbaar en makkelijk vindbaar is voor jouw doelgroep.
Online branding en hoger in Google komen is direkt aan elkaar gekoppeld. Wanneer jouw bedrijf bovenaan Google staat, ontvang je automatisch meer website bezoekers en vergroot je je bereik/ doelgroep.

Ik adviseer je graag een cursus Hoger In Google komen te volgen, als je meer wilt leren over internet marketing, trends, valkuilen en mogelijkheden om jouw bedrijf meer online exposure te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here