Nude Magique BB Cream

0
1259
blog placeholder

BB Cream is een creme die huidverzorging en make-up combineert.

Onlangs bracht L’oreal zo’n BB Cream uit:

Dankzij de unieke, revolutionaire en evoluerende technologie ondergaat de BB Cream Nude Magique een ware metamorfose. Ervaar het met uw eigen ogen ! Intelligente kleurpartikels veranderen de textuur van Nude Magique in een gekleurde textuur. Dankzij de ingekapselde micropigmenten van de formule, die bij het aanbrengen breken om de kleurpigmenten vrij te geven, past de BB Cream Nude Magique zich aan de kleur van de huid aan.

Een echte BB Cream is dit echter niet, dat zie je als je op het ingrediëntenlijstje kijkt. Voor een BB cream bevat hij te weinig verzorgende bestanddelen, het is dus eerder een foundation.

De tube is heel handig in gebruik, me fijne dop. Zo voorkom je om er ineens teveel te nemen, en je tube blijft proper.
De creme ziet er wit uit, me kleine bolletjes in. Als je die vervolgens uitsmeert (wel met je vingers) ‘springen’ die bolletjes open, en wordt de creme donkerder. Ik heb de lichtste variant genomen, omdat ik een heel bleke huid heb. Als je de creme aanbrengt smeert hij heel goed open, en heeft een zachte glans. Op het eerste zicht ziet de kleur er oke uit, maar na enkele minuten kleurt hij te donker voor mijn huid. Nochtans belooft hij zich aan te passen aan je huidskleur..

Wat wel zo is, is dat hij zich heel goed aanpast aan de huidtextuur. Met mijn droge huid heb ik bij veel foundations al vlug een gevlekt maskereffect, maar bij deze creme niet. Ook als je van heel dichtbij kijkt (denk maar een een romantische tête-à-tête) zie je niks liggen. De te donkere kleur kan ik een beetje verlichten met een laagje poeder, maar minpunt is wel dat ik dan die subtiele glans waar ik wel fan van ben kwijt ben.

Over het algemeen vind ik dit een goeie creme, zeker handig om overdag te gebruiken, want dan kan een gewone foundation al vlug te dik zijn, en zie je die dus beter liggen. Nu maar hopen op een mooie stralende zomer, zodat ik een mooi kleurtje opdoe, en de kleur beter bij mijn huidskleur zal passen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here