Leer hoe eenvoudig het is om uw hond te trainen

0
840
blog placeholder

Ren weg van uw hond als hij los. Het is gemakkelijk in paniek te raken wanneer er een hond los breekt uit zijn riem of ontsnapt het huis of de tuin. Weersta je instinct om de hond te verjagen. Honden houden om op te jagen spelen, en gaan na hem zullen alleen moedig hem aan om verder weg te gaan. In plaats daarvan krijg je hond de aandacht en voer van hem weg. Deze maakt gebruik van dezelfde instinctieve liefde voor de jacht spel in je voordeel. In plaats van je achtervolgen uw hond, het spel wordt om achter je aan. Zorg ervoor dat u goed prijs hem als hij je “vangt”!

Alleen maar omdat je hond is je gehoorzamen, niet van uit dat ze klaar zijn leren. Uw hond is altijd leren. Stop nooit de versterking van goed gedrag. Dit is vooral belangrijk als u beweegt. Een nieuwe omgeving kan zeer storend voor een hond. Je zou kunnen hebben om reteach ze een geweldige deal.

Je hond leert om “look” aan u, letterlijk! Uw hond moet leren om in te checken regelmatig samen met u, dus hij maakt je richting een prioriteit. Na hem “kijk” op je willekeurig krijgt hem comfortabel met oogcontact, kenterende, en vasthouden dicht bij uw zijde. Het is een uitstekende manier om een ​​goede relatie op te bouwen!

Honden met verlatingsangst zullen profiteren van affectie van andere plaatsen dan hun favoriete persoon. Met andere woorden, hun favoriete persoon te verminderen aandacht. Je moet alleen begroeten de pooch wanneer ze kalm en rustig. Andere mensen in het huis moet nemen haar mee uit en helpen met trainingen zodat ze bouwt een relatie en comfort met anderen.

Uw hond zal profiteren van de consistentie. Zorg ervoor dat iedereen in uw huis op dezelfde commando’s die je hebt geleerd je hond kent. Alle fysieke commando’s moeten worden gegeven op dezelfde manier onder de familieleden. Met andere woorden, moet je “zit” commando zien er hetzelfde, of je zus of je moeder je hond vraagt ​​om het te doen!

Hond opleiding is niet iets dat gemakkelijk te goed te doen, wat betekent dat je moet doen je huiswerk. Te leren hoe u uw hond te trainen is bijna net zo belangrijk als het leren over honden gedrag en de manier waarop ze op elkaar inwerken in een verpakking. Weten wat uw hond verwacht van een roedelleider maakt het trainen van de dieren veel gemakkelijker.

Wanneer u twee honden introduceren aan elkaar, probeer dit te doen op neutraal terrein. Als u de honden te introduceren in een van hun huizen of vertrouwde omgeving, kan die hond agressief worden als het probeert te beschermen zijn de ruimte. Eenmaal in een neutraal gebied, laat de honden uit te zoeken van hun eigen relatie (tenzij er ernstige agressie problemen).

Zorg ervoor dat u realistisch zijn over wat u verwacht van uw hond. U bent niet van plan om te kunnen nachttrein hem. Het zal een groot deel van de tijd en hard werken nemen om hem naar de manier waarop u hem wilt uitvoeren. Het gaat om de langste tijd te nemen om de normale hond gewoonten te breken, zoals blaffen, maar het zal gebeuren als je de tijd besteden aan opleiding.

Hond opleiding vereist gelijke delen van geduld, liefde en hondenkoekjes. De tips die we hebben doorgenomen zal u en uw nieuwe pup op het pad van een liefdevolle relatie prachtig voor de komende jaren. Het zal niet gebeuren ’s nachts, maar door consequent in je training, zal je een veel gelukkiger naar huis voor jullie allebei creëren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here