Je social media account verwijderen

0
1283
blog placeholder

Het aanmaken van een social media account is tegenwoordig erg simpel. Met een paar gemakkelijke stappen heb je een account op bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Hyves, maar het verwijderen van deze is een stuk ingewikkelder.

Waarom je account verwijderen?

Het verwijderen van je social media account is soms van belang. Wanneer een social media account bijvoorbeeld problemen kan opleveren met je werk is het handig om deze gewoon niet meer te gebruiken. Het is dan handig om je account te verwijderen, want je gegevens blijven anders wel online.

Is het verwijderen van je account moeilijk?

Het verwijderen van je account is vrij gemakkelijk, als je weet hoe het werkt. Op de website “Mijn account verwijderen” staan handleidingen hoe je bijvoorbeeld je Twitter, Facebook of Hyves verwijderd. Door de stappen te volgen ben je in een paar seconden van je account af!

Account verwijderen in verband met privacy

Een account op een social media site bevat vaak enorm veel informatie over jezelf. Deze informatie kan vaak iedereen vinden, zonder dat jij dit vaak weet. Mensen kunnen hierdoor bijvoorbeeld je 06 nummer achterhalen terwijl jij dat niet wilt. Wanneer je dit totaal wilt voorkomen is het handig om je account te verwijderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here