Hoe traint u uw hond?

0
1194
blog placeholder

Een grote hond opleiding tip is om je hond de naam altijd op een positieve manier. Door dit te doen, zal je zorgen voor een hoger slagingspercentage van goed gedrag omdat uw hond zal zijn naam associëren met goed gedrag. Daarom moet je nooit gebruik maken van uw hond de naam op een negatieve manier.

Het geven van uw hond een goede uitoefening routine zal enorm helpen u met uw hond opleiding. Honden hebben een zeer veeleisende oefening life style, wanneer daar niets aan kunnen ze slechte gedragingen die helemaal reist in de keten te ontwikkelen. Wanneer u uw hond uit voor een run of wandelen per dag, het helpt door hen prikkels voor goed gedrag, en als een extra bonus, de oefening kan u helpen fit te blijven ook.

Uw hond kan leren een oneindig aantal commando’s. De hoeveelheid woorden die hij kan leren worden alleen beperkt door wat je hem wilt leren. Uw hond leert door het te associëren een woord of een opdracht met een actie of object. Bijvoorbeeld, als je zegt “down” verwacht u van uw hond om aan de slag.

Train je kleine harige vriend in de omgang met andere honden! Kleine honden hebben gezellig ook! Veel kleine hondenbezitters vergeten dat hun honden uit te oefenen en sociale tijd, net als grote honden nodig hebben. Puppies van kleine rassen moet vroeg worden gesocialiseerd, zodat ze zich comfortabel met vele maten en temperament van de honden. Bovendien moeten ze zich comfortabel met lopen buiten op een vroege leeftijd.

Besteed veel tijd met uw hond om gehoorzaamheid opleiding gemakkelijker te maken. Wanneer uw hond associeert je stem en aanwezigheid met zijn of haar normale milieu, opleiding wordt het gemakkelijker, omdat uw huisdier is meer geneigd aandacht te besteden aan je. Tijd doorbrengen spelen of in andere ongestructureerde activiteiten maakt de tijd doorgebracht in oefeningen effectiever.

Als je gaat om uw hond verkleden voor Halloween, wees niet te werken. Immers, uw hond heeft geen idee waarom je bent zo’n dom ding doen, en hij kan heel verdrietig of in verlegenheid gebracht door haar. Doe gewoon iets simpels als een bandana of iets dat makkelijk past op zijn kraag. Op deze manier zult u niet het risico lopen van het hebben van uw hond bout of verbergen of zich op een andere onverwachte, potentieel gevaarlijk gedrag.

Puppy kauwen is een natuurlijk en noodzakelijk gedrag, maar het kan worden doorgestuurd. Een puppy’s kauwen is een manier waarop hij de omgeving verkent om hem heen. Geef uw puppy met duidelijk leiderschap en veel menselijke interactie en stimulatie. Ook, geven hem met plezier kauwen speelgoed. Dit zal helpen stoppen met hem kauwen op de dingen die hij niet moet worden kauwen op.

Als je een nieuwe hond de vrijheid om uw huis zwerven als hij wil, bent u waarschijnlijk zal een aantal problemen te hebben. U moet de vrijheid geleidelijk. Het zal helpen om ongevallen op de vloerbedekking, destructief kauwen en het krijgen in de dingen die ze niet zouden moeten voorkomen. Krat opleiding is de beste manier om uw hond gedragen.

Met deze tips, bent u klaar om vol vertrouwen verder te gaan met training van uw pup. Consistentie en oplettendheid zullen winnen van zijn tomeloze impulsiviteit. U wilt dat uw huisdier te passen in uw gezinsleven en een trouwe vriend voor vele jaren te worden. Het volgen van deze training tips kunnen afbetalen met net dat resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here