Gratis webhosting

0
1205
blog placeholder

Gratis web hosting heeft zijn glans en glorie verloren met de opkomst van zeer goedkope webhosting diensten.Voor een paar euro per maand kun je nu een website maken en in een paar minuten online hebben.

Goedkope webhosting

Als je op zoek bent naar een gratis webhosting of een goedkope webhosting dienst kun je via google voldoende vinden Interessant is dat veel van deze web hosting bedrijven gratis domeinnaam registratie bieden, gratis opgericht,een enorme bandbreedte, honderden e-mail accounts en meerdere domeinnamen hosting opties een account met schijfruimte, variërend van 500N MB tot 10 GB. . Zelfs de kosten van het huren van een goede server is drastisch gedaald waardoor het mogelijk is om een complete server te huren voor uw websites voor een vergoeding die een paar jaar geleden onvoldoende zou zijn geweest Uiteraard zijn in deze omstandigheden veel van de gratis web hosting diensten kwetsbaar voor langzame hongerdood omdat ze volledig vertrouwen op de advertentie-inkomsten om overeind te blijven. Zeker in een concurrerende omgeving waarin ze moeten concurreren met bedrijven als Google, Yahoo, MSN.com en anderen voor advertentieruimte kan men begrijpen onder hoeveel druk deze bedrijven staan om te overleven en te slagen

Blogs

De opkomst van blogs leiden tot verdere concurrentie op de gratis web hosting diensten. . De blog sites zijn eenvoudig te installeren en te beheren, deze optie maakt ze zeer aantrekkelijk voor mensen die weinig tijd of kennis hebben van het maken van afzonderlijke websites die worden gehost en op servers gedeeld.

Gratis webhosting

Hoewel dit toch best problematisch is zijn er altijd omstandigheden waarin een gratis webhosting te verkiezen is boven een betaalde dienst.

1. Studenten kunnen veel leren door een gratis website te ontwerpen en begrijpen van de basisprincipes van hoe, ontwikkelen en onderhouden van websites op het internet. Ze kunnen vertrouwd raken met website design en ontwikkeling, bestandsbeheer en het uploaden van bestanden , website onderhoud etc.

2. Gratis websites zijn ook nuttig voor mensen met dezelfde interesses en zeker als deze groep mensen geen geld heeft om een betaalde website te nemen..Door het plaatsen van nuttige informatie en het hebben van wederzijdse banden via deze sites kan de zichtbaarheid in de zoekmachine ook hoog komen..

3. Vrijwilligersorganisaties en non-profit organisaties met een laag kapitaal kunnen gebruik maken van deze diensten door het opzetten van een basis website om aan de deelnemers informatie te publiceren en over het nieuws en gebeurtenissen te communiceren.

4. Goed voor de familie websites, het delen van foto’s en belangrijke familie gebeurtenissen van algemeen belang. Terwijl ik zelf hier maar beperkt gebruik van zou maken, ik zou bezorgd zijn over mijn privacy en het plaatsen van familie-informatie op een website die vrij toegankelijk is voor een ieder in het bijzonder de oplichters lijkt me ook geen fijn idee. Het beste is dat u ervoor zorgt dat het toegankelijk wordt gemaakt voor geautoriseerde gebruikers, wat betekent dat u een goede authenticatie (login) model voor uw website moet opzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here